Sema Şimşek kimdir?

Sema Şimşek kimdir? Sevgilisi ile el ele yakalanan manken vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Almanya'da doğan Sema Şimşek 8 yaşında Türkiye'ye yerleşti. MSÜ'de okuma hakkı kazanmasına rağmen maddi yetersizlik sebebiyle okuyamayan Sema Şimşek, lise yıllarında mankenlik yapmaya başladı.Mankenlik kariyeri boyunca başarılı modellerden biri olan Sema Şimşek, 1994 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında birinci seçilmiştir. Peki, Sema Şimşek kimdir, kiminle sevgili, kaç yaşında? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Modelliğin yanı sıra oyunculuk kariyeri de bulunan güzel manken Sema Şimşek, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin kadrosuna katılmış ve bu dizideki İnci karakteri ile dikkat çekmiştir.1976 Almanya doğumlu olan Sema Şimşek 8 yaşında İstanbul'a yerleşmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi'ni kazanan ancak maddi yetersizlikler nedeniyle okuyamamıştı. Peki, Sema Şimşek kimdir, kiminle sevgili, kaç yaşında? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Sema_Simsek_kimdir_Kac_yasnda_Sevgilisi_kim_Meslegi_ne_sda

SEMA ŞİMŞEK KİMDİR?

1976 Almanya doğumlu olan Sema Şimşek 8 yaşında İstanbul'a yerleşmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi'ni kazanan ancak maddi yetersizlikler nedeniyle okuyamayan Sema Şimşek, lise yıllarında mankenlik yapmaya başlamıştır.

SEMA ŞİMŞEK'İN ÖZEL YAŞAMI

Sema Şimşek 2001 yılında oyuncu Burak Hakkı ile evlenmiştir. Bu evlilikten Rüzgar adında bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. Burak Hakkı ve Sema Şimşek yaklaşık 12 sene mutlu bir evlilik sürdürmüş hatta örnek çiftler arasında gösterilmiştir.

Ancak Burak Hakkı ve Sema Şimşek'in evlilikleri 2012 yılında boşanma ile sonuçlanmıştır.

1994 YILINDA BEST MODEL SEÇİLDİ

Mankenlik kariyeri boyunca başarılı modellerden biri olan Sema Şimşek, 1994 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında birinci seçilmiştir. Bu yarışmanın ardından ülkemizi dünya çapında temsil etme hakkı kazanan Sema Şimşek, 1996 yılında Best Model of The World yarışmasına katılmış ve burada da dünyanın en iyi dördüncü modeli seçilmiştir.

Modellik kariyeri boyunca birçok ünlü markanın defilesinde boy gösteren Sema Şimşek, 1998 yılında Paris'te düzenlenen Paris Moda Haftasında ünlü bir markanın defilesinde yer almıştır.

SEMA ŞİMŞEK'İN OYUNCULUK KARİYERİ

Modelliğin yanı sıra oyunculuk kariyeri de bulunan Sema Şimşek, 2002 yılında Azad dizisi ile ekran kariyerine adım atmış ve bu dizide Naime karakterini canlandırmıştır. 2004 yılında yayınlanan İstanbul Şahidimdir dizisinde de Ece karakteri ile ekrana gelen Sema Şimşek, 2007 yılında ise Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin kadrosuna katılmış ve bu dizideki İnci karakteri ile dikkat çekmiştir.

Sema Şimşek dizilerin yanı sıra sinema filmlerinde de rol almıştır. Oynadığı filmler arasında Dabbe 6 ve Terkedilmiş adlı filmler bulunmaktadır.

KOMŞULAR DİZİSİ SEZA ROLÜ

Güzel oyuncu Sema Şimşek, Fox TV'de yayın hayatına başlayan ve uyarlama bir dizi olan Komşular dizisinde Seza rolü ile sevenlerinin karşısına çıkmıştır.

Komşular dizisi 1985 yılında Avustralya'da yayınlanan Neighbours dizisinin Türkiye uyarlamasıdır.

Sema_Simsek_kimdir_Kac_yasnda_Sevgilisi_kim_Meslegi_ne_sfasf

ARDA ESEN KİMDİR

4 Mayıs 1975 doğumlu olan Arda Esen, Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu, seslendirme sanatçısı ve yapımcı.

1975 yılında doğan Arda Esen babasının asker olmasından dolayı farklı illerde büyümüştür. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde okumuştur. 1992 yılında Tuncay Özinel Tiyatrosu'nun sahnelediği Alma Mazlumun Ahını oyunuyla ilk kez profesyonel olarak sahneye çıkmıştır. Daha sonra birçok oyun dizi ve sinema filminde oynamıştır. Esen Yapım ve Tiyatro Esen'in kurucusudur. Özellikle Tv dizisi Mahallenin Muhtarları 'da ve Show Tv dizisi Ayşecik 'te canlandırdığı Serdar karakteriyle ekranlarda yer almıştır.

Rol aldığı filmler

Böcek 1995
Geçerken Uğradım 2005
Hicran Sokağı 2007
Kral Yolu 2012

KOMŞULAR DİZİSİ KONUSU

Neighbours Erinsborough'un Ramsay sokağında yaşayan insanların hayatlarını ve ilişkilerini konu alıyor. Neighbours, Avustralya'da yayımlanan bir televizyon dizisi. İlk olarak 18 Mart 1985'te Seven Network'te gösterildi. Reg Watson tarafından tasarlandı. Avustralya televizyonlarının en uzun süre yayımlanan dizisi oldu. Fox TV’de başlayacak dizi Komşular’ın konusu da uyarlandığı Neigbours ile aynı olması bekleniyor.

KOMŞULAR DİZİSİ OYUNCULARI KİMDİR?

Gizem Altunay
Deniz Yıldızı dizisiyle tanınan Gizem Altunay, 1987 yılında doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinde üniversite eğitimini tamamladı.

Mustafa Barış Koçkar

Mustafa Barış Koçkar, 1987 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde tamamlayan Mustafa Barış Koçkar, 2009 senesinde ATV ekranının sevilen dizisi olan Elveda Rumeli’de rol aldı.

Arda Esen
Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu, seslendirme sanatçısı ve yapımcı Arda Esen, 4 Mayıs 1975'te doğdu. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde okudu.. 1992 yılında Tuncay Özinel Tiyatrosu’nun sahnelediği Alma Mazlumun Ahını oyunuyla ilk kez profesyonel olarak sahneye çıktı. Daha sonra birçok oyun dizi ve sinema filminde rol aldı. Esen Yapım ve Tiyatro Esen’in kurucusudur. Özellikle Tv dizisi Mahallenin Muhtarları ‘da ve Show Tv dizisi Ayşecik ‘te canlandırdığı Serdar karakteriyle ekranlarda yer aldı.

Sema Şimşek

Türk model ve oyuncu. Sema Şimşek, 24 Şubat 1976 ‘da Almanya’da doğdu. Mankenliğe lise yıllarında başladı. 1994 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. 1995 Best Model Of The World’de dördüncü seçildi. 1998 yılında düzenlenen Paris Moda Haftası’nda Jean Louis Scherrer’in defilesinde yer aldı. En son Kurtlar Vadisi Pusu’da İnci Tataroğlu karakterini canlandırdı.

Sema Şimşek kimdir? ile ilgili etiketler Sema Şimşek kimdir kaç yaşında kiminle sevgili
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.