Sema Silkin Ün kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun konvoyunda Kırklareli’nde yaşanan kazada Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün ile 1 çocuk yaralandı. Vatandaşlar ise Sema Silkin Ün kimdir sorusuna yanıt aradı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun konvoyu Kırklareli'nin Pehlivanköy ilçesinde aynı konvoydan başka bir araç, kavşakta çarpıştı. Kazada Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün ile diğer araçta bulunan 1 çocuğun yaralandığı belirtildi.

Sema Silkin Ün Kimdir?

1981 yılında İstanbul’un Üsküdar ilçesinde dünyaya gelen Sema Silkin Ün, ilk öğrenimini Bilecik, Bolu, İstanbul illerinde, orta okulu Pendik İmam Hatip Lisesi´nde, lise öğrenimini ise 1999 yılında Kadıköy Yabancı Dil Ağırlıklı İmam Hatip Lisesi´nde tamamladı.

Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret bölümünde başladığı yüksek öğrenimini Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünde bitiren Ün, yüksek sansını Sakarya Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Sosyal Siyaset bilim dalında,  ´´Almanya´daki Türk Kökenli Kadınların Çalışma Yaşamına Katılımı´´ konulu tez çalışması ile 2010 yılında tamamladı.

Halen Sakarya Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri ana bilim dalında ´´Türkiye´de Suriye Sermayeli İşletmeler ve İşgücü Piyasası´´ konulu doktora tez çalışmasını yürütmekte olan Ün, 2004-2006 yılları arasında AK Parti Üsküdar İlçe Gençlik Kolları Yönetim ve Yürütme kurulu üyeliği, 2006-2008 yılları arasında Ak Parti Üsküdar İlçe Yönetim ve Yürütme Kurulu üyeliği görevlerinde bulundu.

Aytaç Gıda´nın dış ticaret firmasında başladığı çalışma hayatına Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi yöneticiliği ve Üsküdar Belediyesi Kültür Müdürü olarak devam eden Ün, 15 Temmuz Derneği kurucuları arasında yer aldı.

Ün, İyi derecede İngilizce ve orta derecede Arapça,  Almanca bilmektedir.

Sema Silkin Ün kimdir? Kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Sema Silkin Ün
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.