Selin Şekerci aşk yaşamaya başladığı İbrahim Selim hakkında konuştu

Kendisinden 10 yaş büyük meslektaşı İbrahim Selim ile yaşadığı sürpriz aşkla son günlerde adından sıkça söz ettiren 32 yaşındaki oyuncu Selin Şekerci, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Yalnız başına alışveriş turuna çıkan ve neşeli halleriyle dikkat çeken oyuncu ilişkisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz ay aşkları ilk kez tatil için gittikleri Marmaris'te Barba Saranda isimli mekanda belgelenen Selin Şekerci ile İbrahim Selim aşkı dolu dizgin devam ediyor. Etiler'de Akmerkez'de görüntülenen Şekerci gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Selin Şekerci aşk yaşamaya başladığı İbrahim Selim hakkında konuştu


YENİ PROJE İLE EKRANA DÖNÜYOR

Yakın zamanda yeni bir projeye başlayacağını belirten ünlü oyuncu Selin Şekerci, "Çok güzel bir proje teklifi geldi, yakın zamanda başlayacağım için size bahsedemiyorum" dedi.


'ÇOK İYİ ANLAŞIYORUZ'

Sevgilisi İbrahim Selim ile ilgili sorulara yanıt veren oyuncu, "Özel hayatı konuşmayı çok sevmiyorum, ancak her şey yolunda. İbrahim ile çok iyi anlaşıyoruz" açıklamasında bulundu.

 

Yoğun tempoya gireceğini belirten Şekerci, "İşlerim bittikten sonra, tekrar bir tatil yapmayı düşünüyorum" dedi.

 

Selin Şekerci aşk yaşamaya başladığı İbrahim Selim hakkında konuştu ile ilgili etiketler Selin Şekerci İbrahim Selim
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.