Selin Ciğerci'yi istememişlerdi... Konya'ya yerleşme kararı aldı!

Konya'da güzellik merkezi açmak isteyen fenomen Selin Ciğerci, tepkiyle karşılaştı. Twitter'da kullanıcılar #SelinCiğerciyiKonyadaİstemiyoruz etiketi açarak yorumlarda bulundular. Bunun üzerine gözlerine çevrildiği Selin Ciğerci'den açıklama geldi. Olumsuz yorumlara ve eleştirilere rağmen Konya'da şube açan Ciğerci buraya yerleşme kararı aldı.

'Bebek Okan' lakabıyla tanınan Selin Ciğerci, 2017 yılında operasyon geçirerek cinsiyet değiştirmişti. İş hayatına atılarak kozmetik markası kuran Selin Ciğerci, Konya'da şube açmak isteyince tepki gördü.

SELİN CİĞERCİ'Yİ KONYA'DA İSTEMEDİLER


Konya’nın merkez ilçesi Meram’da güzellik salonu şubesi açacağını duyuran Selin Ciğerci'nin bu açıklamasının ardından Twitter'da #SelinCiğerciyiKonyadaİstemiyoruz etiketi açıldı. Ciğerci gelen tepkilerin üzerine açıklamada bulundu.

 ''O KADAR İNSANA İSTİHDAM SAĞLIYORUM''

Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Ciğerci büyük üzüntü duyduğunu dile getirdi: ''Birisi bana 'nerelisin?' diye sorduğu zaman, ben size yemin ederim İstanbul değil Koyalıyım diyorum gururla. Ben Konyalı bir iş adamı gördüğüm zaman veya başarılı bir insan gördüğüm zaman, seviniyorum gurur duyuyorum sanki anam babam yani. Konya'da şube açmaya gidiyorum, birkaç olay oldu bilmiyorum haberiniz var mı? Ben çok üzüldüm. Bu arada benim amcam orada belediye başkanlığı da yaptı. İstanbul emniyet müdür yardımcısıydı. Gider gelirdik Konya'ya. Biz bu kadar bağlıyız Konya'ya. Beni babam bir tek Konya şubesi açınca "Hayırlı olsun kızım" diye aradı. O haberleri gördüm üzüldüm. Rabbimin bir sözü vardır ''Kul kırmak Kabe yıkmaktan beterdir'' diye. Ben oraya iş yeri açmaya geliyorum. İnsanlara istihdam sağlamaya geliyorum. Ben 500 kişiye, sadece şubelerimde çalışan hanımefendi sayısı 500'e yakın. O kadar insana istihdam sağlıyorum. Yapmayın, çok ayıp ve çok günah. İncittiğiniz yerden kırılırsınız.''

Selin Ciğerci'yi istememişlerdi... Konya'ya yerleşme kararı aldı!


Tepkilere rağmen Konya'ya şube açan Ciğerci, bir başka paylaşımında ise Konya'da yaşamaya başlayacağını duyurdu. Konya sokaklarında dolaşırken çekilen bir karesini yayınlayan ünlü fenomen ve iş kadını Ciğerci, ''Yerleşmeye karar verdim, ev bakıyorum. Konyalı değil miyim? Keyfim bilir'' ifadelerini kullandı.

Selin Ciğerci'yi istememişlerdi... Konya'ya yerleşme kararı aldı! - Resim : 2

Selin Ciğerci'yi istememişlerdi... Konya'ya yerleşme kararı aldı! - Resim : 3

 

Selin Ciğerci'yi istememişlerdi... Konya'ya yerleşme kararı aldı! ile ilgili etiketler Selin Ciğerci Konya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.