Selin Ciğerci'nin sevgilisi Gökhan Çıra'dan kışladan çıkarken kendisine ayrıcalık yapıldığı iddiasına yanıt

28 Ekim 2019'da evlendiği sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile 10 Eylül 2021'de boşanan ve yeniden aşk yaşamaya başlayan eski futbolcu Gökhan Çıra kendisini hakkında yapılan haberlere isyan etti. Askerlik yaptığı birlikten 4 araçtan oluşan konvoyla kışlanın içinden alındığı iddia edilen Çıra, ''Ben hiçbir surette ayrıcalıklı muamele görmedim.'' açıklamasında bulundu.

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin geçtiğimiz yıl boşanıp yeniden aşk yaşamaya başladığı ve Şubat ayında ikinci kez evlenme teklifi aldığı eski eşi Gökhan Çıra, Mamak'ta bedeli askerlik yaptı. Vatani görevini tamamlayan Gökhan Çıra'yı birlikten sevgilisi Selin Ciğerci aldı. Ciğerci'nin sevgilisini birliğin içine dört lüks arabayla girerek konvoy halinde aldığı anlara ait görüntüler tepki çekti.

Diğer askerlerin aileleri kapıda beklerken, Ciğerci'nin 4 lüks araçla kışlanın içerisine girerek sevgilisini alması sosyal medyada tepki çekti. Gökhan Çıra, kışladan alınırken kendisine ayrıcalık tanındığı şeklindeki haberlere sosyal medyadan yaptığı paylaşımla cevap verdi.


''HİÇBİR SURETTE AYRICALIKLI MUAMELE GÖRMEDİM''

Hakkındaki iddialar karşısında Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan Çıra şu ifadeleri kullandı:

''Ben bu vatanın bir evladı olarak Peygamber ocağımızdan vatani görevimi TC yasalarının izin verdiği sınırlar içinde tamamladım.

''Kışlada her vatan evladı eşittir'' düsturuyla üstlerimin talimatları dışına hiç çıkmadım. Hakkımda söylenenlerin aksine süreç başladıktan sonra nükseden bir rahatsızlığım nedeniyle hastaneye sevk edildim ancak bu da sanıldığı kadar kolay olmadı. Hatta hasta halimle eğitim alanına götürülüp orada bekletildiğim dahi oldu. Ancak ben tüm bunlarla ilgili tek bir serzenişte bile bulunmadım.

Yemin törenime çok doğaldır ki herkes gibi benim de ailem geldi. Bazı 'özel statü'deki devrelerim gibi özel araçlarla değil, benimle aynı durumdaki vatan evladı kardeşlerimle birlikte elimde bavulumda yürüyerek geldiğim tören alanına ailem de sivil araç giriş kapısından 2 araçla giriş yapmışlardı.

Aleyhimde başlatılan bu kirli kampanyayı esefle kınıyorum. Ben hiçbir surette ayrıcalıklı muamele görmedim ama görenler var mıydı diye sorarsanız 'evet vardı'. Mesela ben süreç boyunca ailemle hiç görüştürülmedim, komutan odasında eşimle dostumla oturup çay da içmedim.

Bugün beni ve vatanına gönülden bağlı bazı üstlerimi lekelemeye çalışanlar bilsinler ki 'güneşi balçıkla sıvayamayacaklar. Gökhan Çıra''

Selin Ciğerci'nin sevgilisi Gökhan Çıra'dan kışladan çıkarken kendisine ayrıcalık yapıldığı iddiasına yanıt

Selin Ciğerci'nin sevgilisi Gökhan Çıra'dan kışladan çıkarken kendisine ayrıcalık yapıldığı iddiasına yanıt ile ilgili etiketler Selin Ciğerci tezkere askerlik Mamak gökhan çıra konvoy
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.