'Selin Ciğerci'nin parasıyla hava mı atıyorsun' sorusuna Gökhan Çıra'dan jet yanıt

2019 yılında nikah masasına oturan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile futbolcu Gökhan Çıra, geçtiğimiz günlerde Beykoz Adliyesi’nde 15 dakika içerisinde anlaşmalı olarak boşandı. Davadan sonra Gökhan Çıra'nın 3.5 milyon TL'lik lüks aracıyla poz vermesi sosyal medyada gündem oldu. Çıra, gelen bir yoruma daha fazla dayanamayarak sessizliğini bozdu.

Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci, anlaşmalı olarak Beykoz Adliyesi’nde boşandı. 15 dakika süren davadan sonra iki tarafta sosyal medyadan açıklama yaptı. Ortak açıklamada, "Birbirimizi çok sevdik, çok da çabaladık ama ne yazık ki bu ilişkiyi devam ettirmeyi başaramadık. Zaman ne gösteririz bilemeyiz ancak kısaca şunu söyleyebiliriz ki aynen başladığımız gibi birbirimize sevgimizi ve saygımızı koruyarak ayrıldık. Özelimize, hayatımıza, değerlerimize saygı gösteren herkese teşekkür ederiz" ifadelerini kullanıldı.

Boşanma davasında eski futbolcu Gökhan Çıra, 3.5 milyon TL'lik aracıyla poz verince sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu. Çıra, gelen yorumlara daha fazla dayanamadı.

'Selin Ciğerci'nin parasıyla hava mı atıyorsun' sorusuna Gökhan Çıra'dan jet yanıt

Bir takipçisinin “Selin’in parasıyla aldığın arabayla hava mı atıyorsun” yorumuna şu karşılığı verdi: “Gördüğün o, bildiğin değil.”

 

'Selin Ciğerci'nin parasıyla hava mı atıyorsun' sorusuna Gökhan Çıra'dan jet yanıt ile ilgili etiketler Selin Ciğerci gökhan çıra
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.