Selin Ciğerci'nin eşi Gökhan Çıra'nın kışladan lüks araç konvoyuyla çıkmasına inceleme başlatıldı

Selin Ciğerci'nin, Gökhan Çıra'yı lüks araç konvoyuyla kışladan almasına ilişkin görüntüler sosyal medyada büyük tepki görmüştü. Milli Savunma Bakanlığı, söz konusu görüntülerin ardından inceleme başlattı.

Selin Ciğerci'nin, Gökhan Çıra'yı lüks araç konvoyuyla kışladan almasına ilişkin görüntüler sosyal medyada büyük tepki görmüştü.

MSB HAREKETE GEÇTİ

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Milli Savunma Bakanlığınca söz konusu görüntülerin ardından derhal harekete geçilerek inceleme başlatıldı.

"GEREĞİ YAPILACAK"

Her vatan evladının çok değerli ve eşit olduğu Türk Silahlı Kuvvetlerinde, bu tür bir davranışın kabul edilmesinin asla mümkün olmadığını belirten kaynaklar, "Kuralların ve disiplinin bozulmasına asla müsaade edilmeyen TSK'da buna aykırı davranışta bulunanlarla ilgili derhal gereği yapılacaktır." ifadesini kullandı.

 

 

Selin Ciğerci'nin eşi Gökhan Çıra'nın kışladan lüks araç konvoyuyla çıkmasına inceleme başlatıldı ile ilgili etiketler Selin Ciğerci msb gökhan çıra
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.