Selin Ciğerci'nin eşi Gökhan Çıra gelen yoruma dayanamadı

Selin Ciğerci ile birlikte çekilen karesine takipçisinden gelen "Ne kadar basit insanlarsınız" yorumuna sinirlenen Gökhan Çıra sinirlerine hakim olamadı. 37 yaşındaki futbolcu, kadın takipçisine küfür ederek cevap verdi.

Geçtiğimiz günlerde ödediği vergi ile Türkiye'nin iş kadınları sıralamasında ilk 20'ye giren Selin Ciğerci, şu sıralar eşi Gökhan Çıra ile birlikte Göcek'te tatil yapıyor. Tam kapanma sürecini tatil yaparak geçiren Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, aşk dolu pozlarını da Instagram hesaplarından paylaşmaya devam ediyor.

Selin Ciğerci'nin eşi Gökhan Çıra gelen yoruma dayanamadı

GÖCEK'TE AŞK TATİLİ

Uzun yıllardır birlikte olan ve 2019 yılında nikah masasına oturan Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, tam kapanma sürecini tatil yaparak geçiriyor. Çift, tatillerindeki eğlenceli anları da sık sık sosyal medya hesaplarından sevenleriyle paylaşıyor.

Selin Ciğerci'nin eşi Gökhan Çıra gelen yoruma dayanamadı - Resim : 2

"BASİT İNSANLARSINIZ"

Eşi Selin Ciğerci ile bir pozunu yayınlayan Çıra, "En güzel pazarım. Selin Ciğerci sensin ömrüm" notunu yazdı.

Paylaşıma sevenlerinden beğeni ve yorum yağarken bir eleştiri Çıra'yı sinirlendirdi. Çifti birbirine yakıştırmayan bir kadın sosyal medya kullanıcısı "Ne kadar basit insanlarsınız" diye yorum yapınca Gökhan Çıra küplere binerek "Lan. s..r git" diyerek küfretti.

Selin Ciğerci'nin eşi Gökhan Çıra gelen yoruma dayanamadı - Resim : 3

EVLAT EDİNMEK İÇİN BAŞVURU YAPTILAR

Geçtiğimiz günlerde Gökhan Çınar’ın sunduğu Katarsis programına konuk olan Ciğerci, “Çocuk sabihi olacak mısınız” sorusuna, “Çocuklarım olursa hayatım tamamlanır gibi hissediyorum. Artık evladım olsun istiyorum. Şimdi çocuk evlat edinmek istiyorum. Eşim ile birlikte başvurularımız yaptık. Önceliğimiz iki çocuk. İkiz olabilir. Yurt dışında başvuru yaptık. Onları eğitmek istiyorum, okullara göndermek istiyorum. Hayatım onlar olsun istiyorum” yanıtını vermişti.

Selin Ciğerci'nin eşi Gökhan Çıra gelen yoruma dayanamadı ile ilgili etiketler Selin Ciğerci Sosyal Medya Instagram gökhan çıra
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.