Selin Ciğerci'nin boşanmasına Kerimcan Durmaz'dan olay yorum! Planı ortaya çıktı!

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra çifti 15 dakikada boşandı. Ciğerci'nin eski dostu Kerimcan Durmaz ise bu boşanmaya olay bir yorum yaptı.

2019 yılında evlenen ve geçen 2 yılın ardından tek celsede boşanan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çiftinin boşanma haberlerinin yankıları sürüyor. Ünlü fenomenin bir zamanlar yediği içtiği ayrı gitmeyen dostu Kerimcan Durmaz, bugün Selin Ciğerci hakkında olay bir yorum yaptı.

ESKİ DOSTUNDAN SELİN CİĞERCİ'YE OLAY SÖZLER!

Kerimcan Durmaz sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak Selin Ciğerci'nin boşanması hakkında olay bir yorum yaptı. Durmaz, "Selin'in mutlaka bir planı vardır" diyerek Ciğerci'yi kızdıracak açıklamalarda bulundu. Durmaz," Ben ilgilenmiyorum farkında mısınız? Kendi hayatım dışında kimsenin hayatıyla ilgilenmiyorum. Umurumda değil.

Kerimcan Durmaz: Özür diliyorum, bu talihsiz olaydan kendime birçok ders  çıkardım - 05.05.2019, Sputnik Türkiye

Ayrıca bu kadar dert etmeyin. Mutlaka planlı bir şeydir, mutlaka bir planı vardır. Ya da yeni koleksiyon geliyordur." dedi.

Selin Ciğerci'nin boşanmasına Kerimcan Durmaz'dan olay yorum! Planı ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Selin Ciğerci Kerimcan Durmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.