Selin Ciğerci ve eşi Gökhan Çıra'ya söyledikleri başını yaktı! Deniz Akkaya'ya 3 gün zorlama hapis

11 yaşındaki kızı Ayşe'nin bikinili fotoğraflarını reklam amaçlı kullandığı iddiasıyla iş insanı Efe Önbilgin ile mahkemelik olan Deniz Akkaya, sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile de mahkemelik oldu. Ciğerci, Akkaya'nın "Söylemezsem Olmaz" programında, 1.5 yıl önce evlendiği futbolcu eşi Gökhan Çıra hakkında yaptığı açıklamalarından dolayı Akkaya’ya 3 ay tedbir kararı aldırmıştı. Kararı ihlal eden Akkaya'nın 3 gün süreyle zorlama hapsi istendi.

Son günlerde kızı Ayşe'nin babası iş insanı Efen Önbilgin ile mahkemelik olan velayetin düzenlenmesi davası ile gündeme gelen 43 yaşındaki manken ve sunucu Deniz Akkaya'ya bir daha! Selin Ciğerci, 2019 yılında görkemli bir düğün ile hayatını birleştirdiği eşi Gökhan Çıra hakkında canlı yayında yaptığı açıklamalarından dolayı avukatı Şeyda Yıldırım aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurdu.

 Eşi Gökhan Çıra'yı hedef alan açıklamarından dolayı soluğu mahkemede alan Ciğerci, Akkaya hakkında 3 ay tedbir kararı aldırmıştı. Mahkeme, 43 yaşındaki mankenin tedbir kararını ihlal etmesi nedeniyle 3 gün zorlama hapsine tabi tutulmasına hükmetti.

Selin Ciğerci ve eşi Gökhan Çıra'ya söyledikleri başını yaktı! Deniz Akkaya'ya 3 gün zorlama hapis

"SELİN, SPOR HOCAMA ÇIPLAK VİDEOMU GÖNDERMİŞ"

Deniz Akkaya, Beyaz Tv'de ekrana gelen, sunuculuğunu Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto'nun yaptığı "Söylemezsem Olmaz" programında Selin Ciğerci'yle ilgili olarak, "Kariyeri arabada başladı, arabada bitecek. Spor hocama çıplak videolarını göndermiş. Bununla beraber olan adamlara sesleniyorum, siz de sapıksınız. Sen cinsel kimliğini pazarlıyorsun" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Selin Ciğerci ve eşi Gökhan Çıra'ya söyledikleri başını yaktı! Deniz Akkaya'ya 3 gün zorlama hapis - Resim : 2

Akkaya'nın ağır hakaretlerine maruz kalan Selin Ciğerci'nin avukatı Şeyda Yıldırım dilekçesinde, Deniz Akkaya'nın tedbir kararını ihlal ederek küçük düşürücü ithamlarını sürdürdüğünü belirtti.

3 GÜN ZORLAMA HAPİS YATACAK

Akkaya'nın tedbiri ihlal edip etmediğine dair dosya mahkeme tarafından bilirkişiye gönderildi. Bilirkişi raporunda da Akkaya'nın söz konusu programda Selin Ciğerci ile eşi Gökhan Çıra'yı küçük düşürücü söz ve davranışlarda bulunduğunu, tedbir kararını bir kez ihlal ettiğini tespit etti.

Selin Ciğerci ve eşi Gökhan Çıra'ya söyledikleri başını yaktı! Deniz Akkaya'ya 3 gün zorlama hapis - Resim : 3

SELİN CİĞERCİ HAKLI BULUNDU

Talebi değerlendiren İstanbul Aile Mahkemesi, Selin Ciğerci'yi haklı buldu. Mahkeme, Akkaya'nın tedbir kararını bir kez ihlal ettiği gerekçesiyle 3 gün zorlama hapsine tabi tutulmasına hükmetti.


ANNE OLMAYA HAZIRLANIYOR

Geçtiğimiz günlerde Gökhan Çınar'ın sunduğu "Katarsis" programına konuk olan Ciğerci anne olacağının müjdesini vermişti. Üç yıl önce geçirdiği ameliyatla cinsiyet değiştiren ve her fırsatta anne olmak istediğini dile getiren 37 yaşındaki Selin Ciğerci, evlat edinmek için Gökhan Çıra ile harekete geçtiklerini açıklayarak "Eşimle birlikte başvurularımızı yaptık. Önceliğimiz iki çocuk. Hatta ikiz olabilir. Yurt dışında başvuru yaptık. Onları eğitmek istiyorum, okullara göndermek istiyorum. Hayatım onlar olsun istiyorum.'' şeklinde konuşmuştu.

 

 

Selin Ciğerci ve eşi Gökhan Çıra'ya söyledikleri başını yaktı! Deniz Akkaya'ya 3 gün zorlama hapis ile ilgili etiketler Selin Ciğerci Deniz Akkaya mahkeme Söylemezsem Olmaz dava hapis gökhan çıra zorlama hapis zorlama hapsi istanbul aile mahkemesi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.