Selin Ciğerci: "Korsan taksicilik bile yaptım"

Cinsiyet değiştirip kadın olan Selin Ciğerci futbolcu sevgilisi Gökhan Çıra ile evlenmeye hazırlanıyor. Evlenmeye hazırlandığı Ciğerci, cinsiyet değiştirmeden önce korsan taksicilik yaptığını belirtti.

Son dönemlerin en çok konuşulan ismi Selin Ciğerci ve sevgilisi Gökhan Çıra Hürriyet gazetesinden Cengiz Semercioğlu'na konuştu. Gökhan Çıra ile nasıl tanıştığını anlatan Ciğerci hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Cinsiyet değiştirmeden önce korsan taksicilik dahi yaptığını belirten Selin Ciğerci, "Sonra bir gün erkek kardeşim geldi. “Bu böyle olmayacak, sana bir ev tutayım” dedi. Ataköy’de bir ev tuttu. “Burada otur, ne yapıyorsan yap” dedi. O zaman daha cinsiyet değiştirmemiştim. Harçlıklarımla ve kardeşimin destekleriyle ameliyat oldum. Sosyal medyada ünlü olmamın nedenlerinden biri çektiğim videolarda sesimin biraz kalın çıkmasıydı. İnsanlar güzel bir kadın görüyor videoda ama ses tonu biraz sert. Böyle olunca daha çok dikkat çekti. Eğer benim ince bir ses tonum olsaydı bakar ve geçerlerdi. Bu durumu fark edince, bunu kullanmaya devam ettim." dedi.

"HAYATIMA OKAN OLARAK DEVAM EDEMEZDİM"

Cinsiyet değiştirme ameliyatı olmaya kararı veren Ciğerci, "Okan olarak devam edemezdim. Babamı üç sene hiç görmedim. Bana şu anda “Babanı üç sene göremeyeceksin, yine de bu ameliyatı olmak ister misin?” deseler, cinsiyet değiştirmezdim. Kendimi asardım, yine de cinsiyet değiştirmezdim. Her gün kendi kendimi yedim. Her gün dua ettim" dedi.

Lükse çok düşkün olmadığını belirten Ciğerci, "Mesela bir çantaya 15 bin lira vermem. Gökhan lükse çok düşkündür. Ben yeni ev aldım. Evde Gökhan’ın ayakkabı odası var. Onun bir ayakkabısı benim 10 ayakkabıma bedel. Asla sahte de giymiyor. Ben arada alıyorum, yalan yok. Ben her çarşamba pazara gidiyorum" dedi.

5a362fb4ae7849139027f63d

“NE KADAR YAKIŞIKLISIN, ÇOK DEĞİŞMİŞSİN"

Gökhan Çıra ile nasıl tanıştığını anlatan Ciğerci, "Gökhan bir dönem Galatasaray’da oynamıştı. Ama çok eski bu anlattığım olay. Ben daha ameliyatlı değildim. Gökhan bana bilmeden mesaj attı. Fakat benimle görüşmedi. Sürekli mesajlaşıyorduk. Benim hayatıma az önce bahsettiğim futbolcu girdi. O ilişkim bittikten sonra Gökhan’la bir yerde karşılaştık. Ben ameliyat olmuş, pembe kimliği filan almıştım o zaman. Gökhan’ı görünce “Ne kadar yakışıklısın, çok değişmişsin” dedim. Fotoğraflarında küçük duruyordu. O zaman 18 yaşındaydı, şimdi 22 yaşında. Karşılaştıktan sonra mesaj attım. Ama benim mesaj attığıma inanmamış" dedi.

“HER ZAMAN ARKANDAYIM”

Futbolcu Gökhan Çıra, evlilik kararı aldığı sevgilisine ailesinin önyargılı olmadığını belirterek, "Ailem Ordu’da yaşıyor. Aslen Tokatlıyız. Her insanın böyle bir şeyi kaldırması kolay değil. Ama şuna inanıyorum; Selin’i tanısalar çok sevecekler. Bunu söyleyen çok da arkadaşım var. Selin’e karşı olan arkadaşlarım bile tanıştıklarında onu çok sevdi. Ailem biliyor. Babam daha önceden biliyordu. Annem geçen perşembe öğrendi. Sordu, gerçek olduğunu söyledim. Babam anneme söylememiş. Anneme “Benim arkamda durun, hiçbir zaman yüzünüzü kara çıkarmadım” dedim.

Ben böyle söyleyince biraz ağladı, “Sana güveniyorum” dedi. Babam “Her zaman arkandayım” dedi. Biz üç kardeşiz. Abim Selin’i biliyordu. O bana “Bize kim amca diyecek” dedi. Ben de ona “Peki ben bundan sonra kimi seveceğim? Sizin zorunuzla Selin’den ayrılırsam beni kaybedeceksiniz, bunu kabul ediyor musunuz?” diye sordum. Bir de bazı haberler çıkıyor, sözde Selin’le parası için birlikteymişim! Hiçbir zaman öyle bir düşüncem olmadı benim" diyerek kendilerine destek olduklarını anlattı.

Selin Ciğerci: "Korsan taksicilik bile yaptım" ile ilgili etiketler Selin Ciğerci gökhan çıra
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.