Selin Ciğerci ve Ebru Polat 5 karat klibi izle! Şarkının klibindeki manken kim?

Selin Ciğerci ve Ebru Polat'ın birlikte söylediği şarkı 5 Karat yayınlandı. Şarkı Youtube'da trendler listesine girdi. Klipte oynayan mankende merak edilen konular arasında yer aldı.Peki Selin Ciğerci klibindeki manken kim? 5 Karat klibi izle! Ebru Polat ve Selin Ciğerci şarkısının sözleri nelerdir? Detaylar haberimizde...

Instagram'da 831 bin takipçisi olan Selin Ciğerci şarkıcılığa adım attı. Fenomen Ebru Polat ile beraber söylediği şarkı yayınlandı. 5 Karat şarkısı Youtube'da trend listesine girdi. Şarkının sözleri ve detayları merak ediliyor. Peki Selin Ciğerci klibindeki manken kim? 5 Karat klibi izle! Ebru Polat ve Selin Ciğerci şarkısının sözleri nelerdir? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Selin Ciğerci ve Ebru Polat 5 karat klibi izle! Şarkının klibindeki manken kim?

Sosyal medyada paylaştığı videolarla fenomen olan ve Instagram'da 831 bin takipçisi bulunan Selin Ciğerci şarkıcılığa kolları sıvadı.

SELİN CİĞERCİ-EBRU POLAT – 5 KARAT ŞARKI SÖZLERİ;

Küçük dağları sen mi yarattın
Merak etme kendini aleme çok iyi tanıttın
Ben esersem mevsimler değişir
Sen kendini bulunmaz Hint kumaşı mı sandın

Zorla güzellik olmaz
Yolcudur Abbas bağlasan durmaz
Sen giderken biz dönüyorduk tam gaz
Yolundasın seni kurnaz

Kralın soytarısı misali vah vah
Ona sorsan tam bir aristokrat
Takacakmış parmağıma beş karat
Hayaller Paris hayatlar vasat

SELİN CİĞERCİ KİMDİR?

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olan Selin Ciğerci’nin eski adı Okan’dı. DJ’lik yaparak hayatını sürdüren Selin Ciğerci’nin babası Ünlü bir hazır giyim firmasının sahibidir. Verdiği bir röportajda cinsiyet değiştirmek istediğini ve babasının ailesinin bunu istemediğini belirten Selin Ciğerci ameliyat parasını annesinden aldığı harçlıklar ile gerçekleştirdiğini belirtmişti.

Bir dönem Asuman Krause tarafından sunulan yarışma programı Wipeout’a katıldı. Kendisi ve ailesi hakkında çok detaylı bilgiler vermek istemeyen Selin Ciğerci bugüne kadar milletvekili, ünlü futbolcu ve iş adamlarıyla sevgili olduğunu söylemiş ancak isim vermemişti.


EBRU POLAT

Ebru Polat, 30 Haziran 1983 tarihinde İzmir'de doğdu. Genç yaşlarda bale eğitimi aldı. Müzikle ilkokul korosunda tanışan Polat, eğitim hayatını müzikten farklı bir alana çevirerek hukuk okumaya karar verdi. 2005 tarihinde Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimini başarıyla tamamladı. Bir süre avukat olarak görev yaptı. Eğitim kariyerine devam etmek için Üsküdar Üniversitesi psikoloji bölümünde master yapmaktadır. Uzman psikolog ve Akademisyen olmak istemektedir.

İlk albümü 2007 çıkışlı Çetin Ceviz'dir. Avukatlığı bırakıp kariyerini müzik üzerine kurmaya karar verdikten sonra Londra’ya giden Polat, bu şehirde bulunan sanat akademisi Royal Akademi’de müzik eğitimi aldı. Türkiye’ye döndükten sonra 2008 yılında ikinci EP albümü olan "Çok Geç"’i piyasaya sürdü. Albümün ismiyle aynı olan "Çok Geç" şarkısının sözü ve müziği Sezen Aksu'ya ait. Bu şarkı dışında Sezen Aksu'nun "Seni Yerler" şarkısını da tekrar yorumladı. 2009 yılında "Kalp Ayazı" albümünü yayımladı. Albümün içerisinde Serdar Ortaç, Fettah Can, Murat Güneş, Sezen Aksu'nun şarkıları yer aldı. Ayrıca albümde Polat'ın sözü ve müziği kendine ait olan "Delikanlı Kız" şarkısı da yer aldı.

2011'de "Dinle 2011" albümünü yayımladı. Albümde Sezen Aksu'nun "Haydi Git" şarkısına yorumladı. Ayrıca albümde "Mutlu Ol Yeter" ve "Artık Sevmeyeceğim" şarkılarının cover'larına yer verdi. Sonrasında aynı yıl içerisinde "Olanlar Oldu" single'ını sundu. 2012'de "Kaçın Kurasıyım" EP'sini yayımladı. Sözlerini Aysel Gürel'in müziğini Mehmet Erbil Savaş'ın yaptığı "Hani Dünya Tatlısı" şarkısını tekrar yorumladı. 2013 yılında ise "Günaha Davet" ve "Hediyem Olsun" single'larını piyasaya sürdü. 2015'te ise "Çilli Bom" şarkısını tekrar yorumlayan Ebru Polat, 7 Nisan'da 9 şarkının yer aldığı "9 Hit" albümünü yayımladı. Albümde Serdar Ortaç, Altan Çetin, Onurr,[kaynak belirtilmeli] Alper Narman, Murat Güneş, Gökhan Tümkaya, Hüseyin Cebişci ve Efe Demiryoğuran gibi isimlerin şarkıları yer aldı.


ALBÜMLERİ

Çetin Ceviz (2007) DFM Productions
Çok Geç (2008) Seyhan Müzik
Kalp Ayazı (2009) Seyhan Müzik
Dinle 2011 (2011) Dokuz Sekiz Müzik
Olanlar Oldu (2011) Dokuz Sekiz Müzik
Kaçın Kurasıyım (2012) Musicom Müzik
Günaha Davet (2013) Musicom Müzik
Hediyem Olsun (2014) Musicom Müzik
Çilli Bom (2015) Musicom Müzik
9 Hit (2015) Seyhan Müzik
Dokun Bana (2016) Seyhan Müzik
Hava Çok Sıcak (2017) "Seyhan Müzik"

 

 

Selin Ciğerci ve Ebru Polat 5 karat klibi izle! Şarkının klibindeki manken kim? ile ilgili etiketler Selin Ciğerci Ebru Polat manken 5 karat izle
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.