Selin Ciğerci imaj değiştirdi... İşte son hali

Geçtiğimiz günlerde bıçak altına yatarak silikonlarını büyüttüğünü itiraf eden sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci imaj değişikliğine gitti. Sarı saçlarını koyu renge boyatan Ciğerci yeni halini Instagram hesabından paylaşarak takipçilerine 'nasıl olmuşum' diye sordu. İşte Ciğerci'nin son hali...

2 yıllık futbolcu eşi Gökhan Çıra ile evliliğini sonlandırdıktan sonra aşk iddialarıyla son dönemde magazin gündeminden düşmeyen 37 yaşındaki sosyal medya fenomeni ve iş kadını Selin Ciğerci bu kez imaj değişikliğiyle gündemde. Tv8 ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına samimi açıklamalarda bulunan Ciğerci silikonlarını büyüttüğünü itiraf ederek 'Silikonlarımı büyüttüm. Küçüktü, sivilceden halliceydi. Ben çok zayıfladım, beni gördüğünüzde tanıyamayacaksınız' demişti.


UZUN ZAMANDIR AÇIK RENKTE KULLANDIĞI SAÇLARININ RENGİNİ KOYULTTU

Ciğerci şimdi de saç rengini değiştirdi. Uzun zamandır kullandığı açık sarı renkteki saçlarını koyu renge boyatan Selin Ciğerci bambaşka bir görünüme kavuştu. Instagram'da 4,6 milyon takipçisi bulunan ünlü fenomen paylaştığı videoda ''Saç rengimi beğendiniz mi? Annem çok istedi. 'Sana çok yakışacak, söz veriyorum' dedi. Galiba haklı ama gözüm alışmadı hala.'' dedi.

İŞTE İMAJ DEĞİŞTİREN SELİN CİĞERCİ'NİN SON HALİ...

Selin Ciğerci imaj değiştirdi... İşte son hali

 

 

Selin Ciğerci imaj değiştirdi... İşte son hali ile ilgili etiketler Selin Ciğerci estetik Sosyal Medya Instagram imaj degişim saç rengi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.