Selin Ciğerci ile hapse attırdığı Deniz Akkaya arasındaki polemik büyüyor

Geçtiğimiz günlerde iki yıllık eşi Gökhan Çıra ile evliliğini sonlandıran 37 yaşındaki sosyal medya fenomeni ve kozmetik firması sahibi Selin Ciğerci ile 44 yaşındaki bir çocuk annesi eski manken Deniz Akkaya arasında yaşanan "Senin çocuğun olmaz" kavgası sonrasında Akkaya 3 gün zorlama hapis yatmıştı. Günaydın köşe yazarı Mevlüt Tezel, bugünkü yazısında Deniz Akkaya ile Selin Ciğerci’yi kaleme aldı.

Futbolcu Gökhan Çıra ile olan iki yıllık evliliğini geçtiğimiz günlerde 15 dakika içerisinde sonlandıran Selin Ciğerci, mahkemeye başvurarak kendisine haraket ettiği gerekçesiyle Deniz Akkaya hakkında tedbir kararı aldırmıştı. Koruma kararına uymayan Akkaya hakkında 3 günlü zorlama hapsi verilmişti.


3 gün Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda yatan Akkaya cezaevinden çıktıktan sonra Selin Ciğerci için "Ben bu kişiye konuşurken Okan diyeceğim gerçek ismi Okan çünkü. Ben hapisteyken konuşamamam için bir tedbir kararı aldırmaya çalışmışlar. Mahkeme böyle saçma bir olayın mümkün olmadığını söyledikleri için mahkemeler bu konuşmamda hiç bir sakınca görmediklerini söylemişler. Pazartesi itibariyle bu kişinin Tarlabaşı'ndan Londra'ya uzanan 'Cinderella' hikayesinde, FETÖ ile ilişkileri olan herkesi şikayet ettikten sonra, naylon fatura işleri de var bunların, hepsini tek tek şikayet edeceğim" ifadelerini kullanmıştı.


Akkaya'nın tahliyesinin ardından Ciğerci, avukatı Şeyda Yıldırım aracılığıyla, Beykoz Asliye Hukuk Mahkemesi'ne Akkaya hakkında 100 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı. İki arasındaki gerginlik giderek tırmanıyor. Ünlü ikili günlerdir magazin gündemindeki yerini koruyor.


''BU POLEMİKTE NE ARARSAN VAR''

İşte Mevlüt Tezel'in Deniz Akkaya ve Selin Ciğerci ile ilgili kaleme aldığı o yazı…

''Haftalardır magazin dünyasında Deniz Akkaya ve Selin Ciğerci arasında berbat bir polemik yaşanıyor. Akkaya ile tartıştıktan sonra Selin Ciğerci diye birisinin olduğunu öğrendim bu arada. Polemiğe Oray Eğin kadar vakıf olmadığımı belirteyim. Eğin'in yazısını okuyunca konuyu biraz anlar gibi oldum ama Akkaya'nın, Ciğerci'yi FETÖ'cü ilan etmesiyle kafam iyice karıştı. Akkaya'nın üç gün cezaevinde 'paşalar gibi' yatmasına neden olan bu polemikte homofobik sözler, taşıyıcı anne, bel altı vurmalar, pedofili ve FETÖ; ne ararsan var. Magazin, magazin olalı böyle rezil bir polemik görmemiştir herhalde. Bu berbat tartışma TV programlarında, medya ve sosyal medyada devam ediyor. En kötüsü de bu zaten. Milyonlarca insan bu rezil tartışmayı merak etmese bile kulak misafiri oluyor.''

 

Selin Ciğerci ile hapse attırdığı Deniz Akkaya arasındaki polemik büyüyor ile ilgili etiketler Deniz Akkaya Selin Ciğerci mahkeme dava hakaret polemik
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.