Selin Ciğerci, Gökhan Çıra'yla evleneceklerini açıkladı!

Cinsiyet değiştirip kadın olan Selin Ciğerci, futbolcu Gökhan Çıra'yla yaşadığı ilişkinin ortaya çıkmasından sonra ilk kez konuştu. Ciğerci, 2018 yılında Çıra'yla evleneceklerini söyledi.

Ameliyatla kadın olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin Diyarbekirspor'da top koşturan 21 yaşındaki futbolcu Gökhan Çıra'yla aşk yaşadığı ortaya çıktı.

3 YIL ÖNCE TANIŞMIŞLAR

Aşk haberinin yayılmasının ardından Selin Ciğerci, Habertürk.com'a konuştu. Ciğerci, Çıra'yla 3 yıl önce tanıştıklarını ve evleneceklerini söyledi.

ameliyatla-kadin-olan-selin-cigerci-futbolcu-10294814_8871_m

2018 YILINDA EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ

İşte Selin Ciğerci'nin sözleri:

"3 yıl önce tanıştık. Bir sene düşündüm. Olgun biri olduğu için kabul ettim. Sinema projem olduğu için 2018 yılında evlenmeyi düşünüyoruz. Evlat edinmeyi istiyoruz. Bana babam bakacağına kocam baksın. Asla çapkın bir kadın olmadım. Kadınların kalbini de kazanmış bir kadınım seviliyorum, mutluyum..."

Ciğerci takipçileri tarafından sık sık Harika Avcı'nın gençliğine benzetiliyor.

Selin Ciğerci, Gökhan Çıra'yla evleneceklerini açıkladı! ile ilgili etiketler Selin Ciğerci Aşk cinsiyet evlilik gökhan çıra değiştirme
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.