Selin Ciğerci anne oluyor

Üç yıl önce geçirdiği ameliyatla cinsiyet değiştiren Fenomen Selin Ciğerci her fırsatta çocuk sahibi olmak istediğini dile getiriyor. 2019 yılında eski futbolcu Gökhan Çıra ile nikah masasına oturan Ciğerci anne olmak için harekete geçti.

Geçtiğimiz günlerde 37. yaşını kutlayan fenomen ve iş kadını Selin Ciğerci, Gökhan Çınar'ın sunuculuğunu üstlendiği "Katarsis" programına konuk oldu. Ciğerci, programda anne olacağını açıkladı.

Selin Ciğerci anne oluyor

''EVLAT EDİNMEK İSTİYORUM''

Gökhan Çınar'ın kendisine yönelttiği, "Çocuk sahibi olacak mısınız" sorusuna Ciğerci, ‘’Çocuklarım olursa hayatım tamamlanır gibi hissediyorum. Artık evladım olsun istiyorum. Şimdi çocuk evlat edinmek istiyorum." yanıtını verdi.

"EVLAT EDİNMEK İÇİN BAŞVURULARIMIZI YAPTIK"

Konu ile ilgili detay veren Ciğerci, "Eşim ile birlikte başvurularımızı yaptık. Önceliğimiz iki çocuk. İkiz olabilir. Yurt dışında başvuru yaptık. Onları eğitmek istiyorum, okullara göndermek istiyorum. Hayatım onlar olsun istiyorum." dedi.

EŞİNE OLAN AŞKINI BİR KEZ DAHA DİLE GETİRDİ

Her fırsatta eşine olan aşkını haykıran Ciğerci, "Eşim ile çok mutluyum. Hayatımın güzel bir dönemindeyim. Ben ruhumu bedenime uydurduğum günden beridir çok mutluyum ve hayatımın en güzel dönemindeyim. Eşime çok aşığım. Aramızda sevgi, saygı, aşk ve koruma içgüdüsü var. Birbirimizin her şeyiyiz. Asla küs uyumuyoruz. Onu çok seviyorum. Dünya bir yana kocam bir yana. O benim hem babam hem eşim hem de dostum. Onu öperek uyandırmak ve onunla ilgilenmek çok hoşuma gidiyor. İyi ki hayatımda var." ifadelerini kullandı.

 

Selin Ciğerci anne oluyor ile ilgili etiketler Selin Ciğerci gökhan çıra
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.