Seli de fırsata çevirdiler: Kimi şampuanlandı duş aldı, kimi halısını yıkadı

İzmir ve Eskişehir'de etkili olan sel felaketi sonrasında renkli görüntüler ortaya çıktı. Bir vatandaş yağmurun altında duş alıp şampuanlanırken başka bir vatandaş ise seli fırsat bilip halı yıkadı.

İzmir genelinde ara ara 3 gündür devam eden sağanak yağış, cadde ve sokakları göle çevirdi. Aniden başlayan yağış, sürücü ve vatandaşlara zor anlar yaşatırken, trafikte zaman zaman aksamalar yaşandı.

SEL SUYUNDA DUŞ ALDI

Sağanak yağışla birlikte İzmir'de ilginç görüntüler de ortaya çıktı. Bornova Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi'nde bir kişi, yağmur suyu nedeniyle göle dönen sokakta duş aldı.

Şampuan dökerek saçlarını da yıkayan kişinin ilginç anları, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

KİMİ DE HALISINI YIKADI

Eskişehir’de beklenen ve öğleden sonra aniden bastıran kısa süren şiddetli yağış ve fırtına günlük hayatı olumsuz etkilerden ilginç anlara da sebep oldu.

Tanıtım günleri için stant açan satıcılar kuvvetli sağanaktan korunmaya çalışırken, bir kadının ise yağmuru fırsata çevirip küçük yolluğunu yıkaması ilginç görüntüleri ortaya çıkardı.

Seli de fırsata çevirdiler: Kimi şampuanlandı duş aldı, kimi halısını yıkadı

Seli de fırsata çevirdiler: Kimi şampuanlandı duş aldı, kimi halısını yıkadı ile ilgili etiketler İzmir İstanbul Sel (Doğa olayı) Eskişehir Yağmur hali

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.