Selen Görgüzel'in 'Yemin Ettim' yorumuna Beste Açar'dan sert eleştiri!

Şarkıcı Selen Görgüzel, geçtiğimiz günlerde sahne aldığı mekanda, Kayahan'ın 'Seni Versinler Ellere' parçasını seslendirdi. Görgüzel'in sahne performansını Işın Karaca eleştirdi. Görgüzel'in sesini beğenmeyenler arasına Kayahan'ın kızı Beste Açar'da yaptığı açıklamalarla dahil oldu.

Selen Görgüzel, geçtiğimiz günlerde Kayahan'ın 'Seni versinler ellere' şarkısını seslendirdi. Ünlü şarkıcının sesi beğenilmedi. Şarkıcı Işın Karaca, Görgüzel'in performansını 'Ama neden?' şeklindeki yorumuyla eleştirdi. Selen Görgüzel'den de Işın Karaca'ya tepki gecikmedi.

IŞIN KARACA'YA SERT ÇIKTI!

Işın Karaca'nın kendisiyle ilgili yorumu üzerine Görgüzel sert bir dille yanıt verdi.

Görgüzel, ''Sahnemde söylemeyi en sevdiğim şarkı 'Yemin Ettim’in beş saniyelik ve üstelik telefonla çekilmiş küçük bir parçasıyla beni talan etmeye çalışan sanatseverler. Önemli olan iyi niyet. Bilmediğiniz her konuda fikrinizin olmasına alıştık ama bildiği halde 'neden?' diye soran çok sevgili Işın Karaca'ya hepinizin önünde cevap vereyim; sesine güvenip bağırarak okumak ne kadar da rahatsız edici oluyormuş değil mi?'' diyerek Işın Karaca'ya çıkıştı.

''KULAKLARIMI KAPATMA İHTİYACI DUYDUM''

Tüm bunların ardından Kayahan'ın kızı Beste Açar'da tartışmalara dahil oldu. Beste Açar, 2. Sayfa' programına konuşarak Görgüzel'i sert bir tonda eleştirdi.

Beste Açar, ''Müzisyenlerin de ortak noktada buluştuğu tek şey, Kayahan şarkılarını çalmanın bile çok zor olduğu. Babamın şarkılarının farklı bir formda konserde çalınması için altı - yedi ay çalındığını biliyorum. Bana göre, en iyi zaten babam söylüyordu kendi şarkılarını. Çünkü kendi üzerine dikilmişti onlar ve Nilüfer abla. 'Şarkının hakkını vererek söylüyor' diyoruz ya. Bir de Tarkan. 'Yemin Ettim' şarkısını 'Kayahan En İyiler' albümünde çok iyi yorumlamıştı. Bence herkes şarkı söylememeli. Nasıl herkes araba kullanamıyor, ehliyeti varsa kullanıyor, yoksa polis ceza kesiyor ve hapse atıyor. Keşke böyle bir şey olsa da bunun da bir cezası olsa. Ben duyduğum zaman üzülüyorum.

Şarkı söylemek sadece şarkı söylemek değil. O müziğin, o sözün, o eserin sahibine de saygı gerektirir. Babam şu anda yaşamıyor. Söyleyeceklerse bile bence ciddi bir çalışma yapmaları lazım. Emek harcamaları lazım. Olmuyorsa bir kenara bırakılmalı. Ben önce anlayamadım, gözlerime inanamadım. Kulaklarımı kapatma ihtiyacı duydum. Babam gözüyle de şöyle bir dinlemeye çalıştım, o hiç olmadı zaten. Ben dinlediğimde keyif alacağım. 'Rezalet' deyip dinlemekten vazgeçmemeliyidim. Babamın orada uykusuzlukları var, emekleri var, gözyaşları var. Babamın şarkısını söylerken bence bir düşünüp, ''Yaşasaydı buna izin verir miydi?'' diye düşünmek lazım. Bence kendilerini düğmeye basıp durdurmaları lazım.'' dedi.

Selen Görgüzel'in 'Yemin Ettim' yorumuna Beste Açar'dan sert eleştiri! ile ilgili etiketler Selen Görgüzel Beste Açar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.