Selen Görgüzel'den eski eşi Hamdi Alkan hakkında şaşırtan iddia: 'Hala bana aşık!'

Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz Mart ayında sonlandıran 43 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, Magazin D Pazar'a eski eşi Hamdi Alkan ile ilgili samimi bir itirafta bulundu. Selen Görgüzel, Hamdi Alkan'ın kendisini sosyal medyada takipten çıkmasıyla ilgili çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı. Ünlü sanatçı, eski eşinin hala kendisine aşık olduğunu söyledi.

Selen Görgüzel, 2014 yılında nikah masasına oturduğu ve kendisinden 12 yaş büyük olan ünlü oyuncu - yönetmen Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliğini 18 Mart'ta sonlandırmıştı. İkili Beykoz Aile Mahkemesi'nde görülen davayla anlaşmalı olarak boşanmıştı.


Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenen ve İstanbul - Bodrum arası mekik dokuduğunu ifade eden Selen Görgüzel, Hamdi Alkan ile boşanmanın ardından hiç konuşmadıklarını söylemişti. Selen Görgüzel, Hamdi Alkan'ın kendisini Instagram hesabından silip engellediğini belirterek "Hamdi beni Instagram’dan silmiş, engellemiş. Ben gayet medeni şekilde ayrıldığımızı düşünüyordum ama galiba öyle olmadı" şeklinde konuşmuştu.

''BENDE HAMDİ HALA BANA AŞIK''


Bodrum'da tatiline devam eden Selen Görgüzel, Magazin D Pazar'dan Asiye Acar’ın sorularını yanıtladı. Görgüzel, “Hamdi Bey sizi sosyal medyadan engellemiş, neden olabilir?” sorusuna “Bence Hamdi hala bana aşık” şeklinde verdiği cevapla şaşırttı.

Selen Görgüzel'den eski eşi Hamdi Alkan hakkında şaşırtan iddia: 'Hala bana aşık!'

Selen Görgüzel eski eşiyle ilgili yaptığı açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:


''Öyle bir şey olmuş... Belki görmek istemiyordur. İnsanın hala bazı duyguları varsa ve unutması gerekiyorsa gözünden uzak kalsın isteyebilir. Çünkü başka bir sebebi olamaz yani. Arkadaşlık duygusuna evrilene kadarki duygu aşaması belki hala hazır değildir. Bence bana hala aşık. Düşünsene durup dururken neden engellesin bir insan. Görmek istemiyordur. Neden görmek istemiyordur? Gördükçe acı çekiyordur. Ondan dolayı olmuş olabilir yani bilmiyorum. Başka sebebi yok çünkü. Ben mazi yerine yeni aşkları konuşmayı tercih ediyorum.''



DOST KALACAKLARINI AÇIKLAMIŞTI...


Hamdi Alkan ile boşandıktan sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Selen Görgüzel, eski eşine teşekkür ederek dost kalacaklarını ifade etmişti. Görgüzel paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Dokuz yıl beraber ağlayıp beraber güldük. Aynı havayı soluduk, çok sevdik, sevildik, çok didiştik, çok barıştık, unutulmaz anılar biriktirdik. Hastalıkta ve sağlıkta da hep beraberdik. Bugün karı koca ilişkimiz bitse de biliyorum ki ömür boyu dost olarak hayatlarımızda hep var olacağız. Kızıma ve bana kattığın tüm güzellikler için teşekkür ederim Hamdi Alkan. Başarı ve mutluluk daima seninle olsun"

 

Selen Görgüzel'den eski eşi Hamdi Alkan hakkında şaşırtan iddia: 'Hala bana aşık!' ile ilgili etiketler Hamdi Alkan Selen Görgüzel
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.