Selen Görgüzel ile boşanan Hamdi Alkan: 'Yaşandı ve bitti'

Son olarak evliliklerinde 'öpüşme krizi' çıktığı ve bu sebeple boşandıkları iddia edilen Hamdi Alkan - Selen Görgüzel ikilisinden ünlü yönetmen Hamdi Alkan evliliklerinin bitmesiyle ilgili bir youmda bulundu.

2014 yılında İtalya'nın Roma kentinde evlenen 55 yaşındaki ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan ile 43 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel tek celsede anlaşmalı olarak boşandı. Boşanma sonrası ikili için çeşitli iddialar ortaya atıldı. Selen Görgüzel'in rol aldığı tiyatro oyununda İrfan Kangı ile öpüşmesinin evliliklerinde büyük bir kriz çıkartttığı iddia edildi.

''ALLAH HERKESİN YOLUNU AÇIK ETSİN''

Hamdi Alkan, önceki gün İstinye'de objektiflere takıldı. Ünlü yönetmen kendisine yöneltilen boşanma hakkındaki sorulara "Arkadaşlar hayat bu, yaşanması gerekiyormuş; yaşandı ve bitti. Allah herkesin yolunu açık etsin. Başka diyecek bir şey yok" yanıtını verdi.

Selen Görgüzel ile boşanan Hamdi Alkan: 'Yaşandı ve bitti'


Alkan, mal paylaşımı ile ilgili haberler için ise "Dünya malı dünyada kalır, boş verin" şeklinde konuştu.

 

 

Selen Görgüzel ile boşanan Hamdi Alkan: 'Yaşandı ve bitti' ile ilgili etiketler Hamdi Alkan boşanma Selen Görgüzel
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.