Selen Görgüzel gelen tepkilerin ardından özür diledi

Asgari ücret kazanan vatandaşları hedef alan Selen Görgüzel geri vites yaptı. Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel, ''Asgari ücret kazanan erkek benimle yaşayamaz. Komplekse girer. Erkeksi duyguları rencide olur.'' şeklindeki sözleriyle tepki çekmişti. Görgüzel gelen eleştirilerin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı ve özür diledi.

Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz Mart ayında sonlandıran şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel kendisine yöneltilen “Asgari ücretli sevgiliniz olur mu” sorusuna “Benimle yaşayamaz. Komplekse girer. Erkeksi duyguları rencide olur. İyi bir yere götüremezse gururu kırılır. O yüzden davul bile dengi dengine. Amazon kadını olduğum için erkek benden her konuda güçlü olmalı. Masaya yumruğunu vuran, adam gibi adam olsun. Vıttırı vızzık adamlar istemiyorum.” yanıtını vermişti.


''AMACIM SİZİ RENCİDE ETMEK DEĞİL''


Bu açıklamasının ardından Selen Görgüzel eleştiri yağmuruna tutuldu. Gelen tepkilerin ardından sosyal medyadan konuya ilişkin açıklama yapan Görgüzel özür dilemeyi de ihmal etmedi.

43 yaşındaki şarkıcı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Asgari ücretler hayatını idame ettirmeye çalışan tüm emekçi kardeşlerimden, büyüklerimden, dostlarımdan ve arkadaşlarımdan özür dilerim. Maalesef yanlış anlaşıldım. Açıklamam asla sizi rencide etmek amaçlı değil, aksine hayat şatlarının ne kadar zor olduğunun altını çizmek amaçlı yapılmış bir söylemdi. Bizlerin icra ettiği meslek gereği yapmamız gereken harcamalar, yatırımlar, bulunmamız gereken ortamlar için belli kazanç grubu insanlar bile zorlanırken benim mücadelem içinde o şartlarda yanımda olacak kişi üzülebilir, kendimi kötü hissedebilirim demek istemiştim. Takdir sizin”

Asgari ücret kazanan vatandaşları hedef alan Selen Görgüzel geri vites yaptı

Selen Görgüzel gelen tepkilerin ardından özür diledi ile ilgili etiketler Selen Görgüzel asgari ücret
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.