Selen Görgüzel, Cem Yılmaz'ı icraya veren Ahu Yağtu'ya tepki gösterdi

Eski eşler Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu nafaka ücreti nedeniyle davalık oldu. 45 yaşındaki manken ve oyuncu Ahu Yağtu, Cem Yılmaz'ı icraya verdi. İkili arasındaki nafaka gerilimi gündem olurken, Hamdi Alkan'dan boşanan Selen Görgüzel'in yaptığı yorum görenleri şaşırttı. Görgüzel, Ahu Yağtu ve Cem Yılmaz'ın arasındaki nafaka krizinin ardından yüklü miktarda nafaka alan kadınları sert ifadelerle eleştirdi.

Sekiz yıl boyunca oğlu için 10 bin dolar nafaka ödeyen Cem Yılmaz, dolar kurunun aşırı artışından sonra nafakanın azaltılması için İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurdu. Mahkeme, Cem Yılmaz’ın 10 bin dolarlık nafakanın azaltılması talebini kısmen kabul ederek 70 bin lira olarak belirlenmesine hükmetti. Komedyen mahkeme kararı kesinleşmeden nafakayı 70 bin lira olarak yatırınca da Ahu Yağtu, eski eşini icraya verdi.

SELEN GÖRGÜZEL'DEN AHU YAĞTU'YA 'NAFAKA' TEPKİSİ

Hamdi Alkan'ın eski eşi ve oyuncu & şarkıcı Selen Görgüzel,"Nafakayı 10 bin dolar yatırmalı” diyen Ahu Yağtu'ya tepki gösterdi. Hamdi Alkan ile sekiz yıllık eviliğini 18 Mart 2022'da sonlandıran Görgüzel, Instagram hesabından Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu'nun bir karesini paylaşarak tepkisini dile getirdi. Görgüzel paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Kimse kusura bakmasın bu anneliği, eş olma halini sömürüdür! Evlilik ticareti yapan hemcinslerimi esefle kınıyorum!''

Selen Görgüzel, Cem Yılmaz'ı icraya veren Ahu Yağtu'ya tepki gösterdi

Selen Görgüzel, Cem Yılmaz'ı icraya veren Ahu Yağtu'ya tepki gösterdi ile ilgili etiketler Ahu Yağtu Cem Yılmaz Selen Görgüzel nafaka
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.