Selde hayatını kaybedenlere son veda: Cumhurbaşkanı Erdoğan cenaze namazına bizzat katıldı...

Karadeniz bölgesinde yaşanan sel felaketinden en çok etkilenen illerden olan Kastamonu'da sel sularına kapılarak hayatını kaybedenler için cenaze namazı kılındı. Namaza Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat katıldı. Törende yaptığı konuşmada Erdoğan, "Rabbim inşallah mekanını cennet eylesin, sevgili habibinin sancağı altında bizleri haşru cem eylesin." ifadelerini kullandıç

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu'nun Bozkurt ilçesindeki sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşların cenaze törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan cenaze töreninde şöyle konuştu;

Her nefis ölümü tadacaktır, bunun nerede nasıl olacağı belli değil. Tıpkı Fatih kardeşimizde de olduğu gibi yani şöyle sorulsa acaba şöyle bir olur mu diye, kimse nerede nasıl olacağına dair bunu ifade etmek mümkün değil. Netice itibari ile böyle bir sel afeti ve bu sel afetinin neticesinde de Fatih kardeşimizi hakka uğurluyoruz.

 Rabbim inşallah mekanını cennet eylesin, sevgili habibinin sancağı altında bizleri haşru cem eylesin.

Benim de Fatihle ilgili arkadaşlardan aldığım teskiyeler gerçekten onun ne denli samimi olduğunu, sıratı müstakim üzere olduğunu öğrendim. İnşallah mekanı cennet olsun.

Selde hayatını kaybedenlere son veda: Cumhurbaşkanı Erdoğan cenaze namazına bizzat katıldı... ile ilgili etiketler Erdoğan Kastamonu Bozkurt Sel (Doğa olayı) cenaze
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.