Selçuk Yöntem EDHO kadrosuna Katılıyor! Yakın Dostlar Bir Araya Geliyor! Usta Oyuncudan Sürpriz Haber!

Selçuk Yöntem, oynadığı her proje ile adından söz ettirmeyi başaran usta bir oyuncudur. Şimdilerde hakkında yeni proje iddiaları ortaya çıkıyor. Söylenenlere göre oyuncu EDHO ile anlaşmak üzere ve yeni sezonda rol alacak.

Selçuk Yöntem, oynadığı her proje ile adından söz ettirmeyi başaran usta bir oyuncudur. Şimdilerde hakkında yeni proje iddiaları ortaya çıkıyor.  Söylenenlere göre oyuncu EDHO ile anlaşmak üzere ve yeni sezonda rol alacak.

 Selçuk Yöntem EDHO kadrosuna Katılıyor! Yakın Dostlar Bir Araya Geliyor! Usta Oyuncudan Sürpriz Haber!

 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, ATV’nin 6 sezondur yayınlanan ve başarısını sürdüren dizisidir.  Dizinin başrollerinden olan Oktay Kaynarca, Selçuk Yöntem ile yakın dostluğa sahip. Kurtlar Vadisi'nde birlikte oynayan ikilinin şimdi yeniden bir araya gelmesi söz konusu. Selçuk Yöntem büyük bir ihtimalle EDHO’ nun 7. sezonu için anlaşma yaptı. 

 

Yasak Elma’dan Selçuk Yöntem Israrı

 

Fox TV'nin popüler dizisi Yasak Elma, yeni sezonu için Selçuk Yöntem’ e teklif götürdü. Dizi, sezon finali ile pek çok oyuncusuna veda etmişti. Bu vedaların ardından yeni oyuncular ile anlaşmalar sağlanıyor. Erdal Özyağcılar gibi önemli bir ismin ayrılığının ardından yerini usta bir oyuncu ile doldurmak isteniyor. Ancak devreye Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 'ında girmesiyle oyuncu ile anlaşma ihtimalleri azaldı. Selçuk Yöntem ve Oktay Kaynarca dostluğu, usta ismin EDHO’ da yer alacağı iddialarını güçlendirdi. Söylenenlere göre Oktay Kaynarca, Selçuk Yöntem ile konuştu ve onu ikna etmek için uğraştı. Selçuk Yöntem' in de teklife sıcak baktığı bilinenler arasında.

Selçuk Yöntem EDHO kadrosuna Katılıyor! Yakın Dostlar Bir Araya Geliyor! Usta Oyuncudan Sürpriz Haber! - Resim : 2

 

Adnan Ziyagil Rolünü Unutturmak İstiyor

 

Selçuk Yöntem kariyeri boyunca çok fazla projede bulundu. Bu projelerde canlandırdığı karakterler uzun süre akıllarda kaldı. Öyle ki Aslan Bey, Adnan Ziyagil, Bozo gibi karakterler yıllar geçmesine rağmen hala seviliyor ve hatırlanıyor. Selçuk Yöntem ise üzerindeki Adnan Ziyagil imajını unutturmak için EDHO gibi bir projede yer almak istiyor. İlerleyen günlerde oyuncunun hangi dizi ile anlaşma yapacağı neticelenecek.

 

Selçuk Yöntem EDHO kadrosuna Katılıyor! Yakın Dostlar Bir Araya Geliyor! Usta Oyuncudan Sürpriz Haber! ile ilgili etiketler Selçuk Yöntem
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.