Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından 7 gün geçti... Alişan'ın o cümleleri duygulandırdı

Koronavirüse yakalanmasının ardından kaldırıldığı hastanede yaklaşık üç hafta sonra verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Selçuk Tektaş, tam bir hafta önce aramızdan ayrıldı. Alişan, kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş'ın vefatının 7. gününde sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşımda bulundu.

Alişan'ın kardeşi ve menajeri olan iki çocuk babası Selçuk Tektaş, geçtiğimiz hafta tedavi gördüğü Sarıyer Maslak'taki özel bir hastanede hayata veda etmişti.

Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazı ile 21 Temmuz günü son yolculuğuna uğurlanan Tektaş'ı kardeşi Alişan her gün mezarı başında ziyaret ediyor. Alişan, koronavirüs nedeniyle vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş’ın mezarının başından ayrılmıyor.

Alişan - Selçuk Tektaş

Kardeş acısıyla sarsılan Alişan zor günler yaşamaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı, kardeşi Tektaş’ın vefatının yedinci gününde duygularını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi.

Instagram'dan kardeşiyle birlikte çekilen bir karesini paylaşan şarkıcı, fotoğrafın altına ''Bugün 7. gün… Ve sen benim kalbimde bir ömür kalacaksın kardeşim. O kadar dua aldın ki herkesten ve almaya devam ediyorsun ki, eminim Allah’ım seni en güzel yerde misafir ediyordur. Annen, baban, eşin, çocukların, yeğenlerin, kuzenlerin, akrabaların, dostların, arkadaşların ve biz seni hiç bitmeyecek bir özlemle ve dualarla her zaman anacağız. Hep bu gülümsemenle kalacaksın aklımda. Allah’ım senin mekanını cennet eylesin İnşallah.. Seni çok seviyorum canım kardeşim. Başlayacağım bir yerden ama ne zaman, nasıl başlayacağım bilmiyorum. Hepimiz hep sen varsın gibi bir yerden başlayacağız tekrar. Hiç gitmemişsin gibi…'' notunu düştü.

 MEVLİT OKUTACAK

Alişan kardeşi Selçuk Tektaş için bugün mevlit okutacağını da sosyal medya hesabından duyurdu: Merhum kardeşim Selçuk Tektaş’ın 7. gecesi sebebiyle mevlit programımız 27.07.2021 Salı günü akşam namazından sonra Teşvikiye Camii’nde yapılacaktır.

 

 

Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından 7 gün geçti... Alişan'ın o cümleleri duygulandırdı ile ilgili etiketler Alişan Sosyal Medya Instagram Selçuk Tektaş mevlit
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.