Selçuk İnan o anları anlattı: Hayatımın en uzun mesafesiydi

Gaziantespor maçı öncesi taraftarların çağrısıyla bir çevik kuvvet polisiyle sahanın ortasına gelerek tribünleri selamlayan Selçuk İnan, o anları anlattı.

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Gaziantepspor’u 3-1 yenen Galatasaray’da takım kaptanı Selçuk İnan açıklamalarda bulundu. Maça değinmeyen Selçuk, Beşiktaş’ta yaşanan terör saldırısının, kendilerini çok üzdüğünü belirtti. Milli futbolcu maç öncesinde bir çevik kuvvet polisiyle saha ortasına gelerek taraftarı selamladığı o anları da attı.

‘Hayatımın en uzun mesafesiydi’ Selçuk İnan’ın sözleri şöyle;

“Aslında bugün hiç futbol konuşmak istemiyorum. Yersiz, anlamsız olur. Zihinsel olarak çok zor hazırlandık maça, yıkık durumdaydık. Ama profesyoneliz ve kazanılması gereken bir maçı kazandık. Bazen söyleyecek söz bulamazsanız ya, ben o durumdayım. Şehit olanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine sabır dilemekten başka yapacak bir şeyimiz var. Çok kötü durumdayız. Terörü her zaman lanetliyoruz. Gerçekten çok üzgündük. Bu şartlarda maça çıktık.

Taraftarlarımız istedi. Ben de polis arkadaşımızı alıp oraya giderken elim ayağım boşaldı. Zamanında nasıl geçtiğini bile anlamadım. O 20 metrelik mesafesi bile hayatımın en uzun mesafesiydi.”

Selçuk İnan o anları anlattı: Hayatımın en uzun mesafesiydi ile ilgili etiketler Galatasaray Selçuk İnan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.