Selçuk Bayraktar'dan Türkiye’nin ilk kadın bilgisayar programcılarından olan annesi Canan Bayraktar'a özel plaket

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, "Özdemir Bayraktar Ödülleri" töreninde, Türkiye’nin ilk kadın bilgisayar programcıları arasında yer alan anneleri Canan Bayraktar'a özel plaket takdim etti.

Türkiye'nin savunma sanayisinde öncü firma olan Baykar'ın “Baykar Özdemir Bayraktar Ödülleri” törenle sahiplerini buldu.

Törende, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Türkiye’nin ilk kadın bilgisayar programcıları arasında yer alan annesi Canan Bayraktar’ın özel plaket vererek Baykar’a yaptığı katkılar sebebiyle teşekkür etti.

Selçuk Bayraktar, annesi Canan Bayraktar’ı, törende şöyle anlattı:

“Bizlerin genetik olarak mühendislik tarafı babadan geçmiş gibi görünse de, annemiz Assembly dilinde programlar yazıyormuş. Baykar’ın teknik anlamda tekamülünde de çok büyük katkısı var."

Selçuk Bayraktar'dan Türkiye’nin ilk kadın bilgisayar programcılarından olan annesi Canan Bayraktar'a özel plaket ile ilgili etiketler BAYKAR Selçuk Bayraktar Haluk Bayraktar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.