Selçuk Bayraktar'dan Kızılelma paylaşımı: "Zor tutuyoruz, az kaldı inşallah"

Baykar tarafından geliştirilen Türkiye'nin ilk insansız hava araçı Bayraktar Kızılelma, teker kesme testini başaralı bir şekilde tamamladı. O anları sosyal medya hesabında paylaşan Selçuk Bayraktar paylaşımında şu ifadeli kullandı. "Zor tutuyoruz… Bayraktar #KIZILELMA teker kesme testinde ayaklarını yerden kesti. Az kaldı inşallah…"

Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma'nin testleri tüm hızıyla devam ediyor. Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma, teker kesme testinde ayaklarını yerden kesti.

BAYRAKTAR'DAN "KIZILELMA" MESAJI: ZOR TUTUYORUZ, AZ KALDI İNŞALLAH 

Selçuk Bayraktar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Zor tutuyoruz… Bayraktar #KIZILELMA teker kesme testinde ayaklarını yerden kesti. Az kaldı inşallah…"

İLK UÇUŞ 2023'TE

Baykar'ın yaklaşık 20 yıllık derin teknoloji birikimi ve tecrübesiyle geliştirilen Bayraktar KIZILELMA İnsansız Savaş Uçağı projesinin test süreci, yer testleri ile devam edecek. Bayraktar KIZILELMA'nın ilk uçuşunun 2023'te gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Bayraktar KIZILELMA özellikle kısa pistli gemilere iniş kalkış kabiliyetiyle muharebe sahasında devrim gerçekleştirecek bir platform olacak.

 

Selçuk Bayraktar'dan Kızılelma paylaşımı: "Zor tutuyoruz, az kaldı inşallah" ile ilgili etiketler BAYKAR Selçuk Bayraktar Kızıl Elma
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.