Selçuk Bayraktar'a çirkin iftira! Baykar'dan flaş açıklama geldi

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, algı operasyonunun hedefi haline getirilmeye çalışıldı. Bayraktar'ın söylemediği bir sözü söylemiş gibi paylaşan bazı hesaplar çirkin operasyonun parçası haline geldi. Söz konusu iftiraya yönelik Selçuk Bayraktar'dan açıklama geldi.

Dünyanın en önemli savunma şirketlerinden olan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın “Türkiye’de öyle bir kitle var ki, Bizans görse kahpeliğinden utanır” açıklamasını yaptığına dair paylaşımlar sosyal medayda dolaşıma sokuldu. Söz konusu paylaşımlara Baykar'dan yalanlama geldi.
 

Selçuk Bayraktar'a çirkin iftira! Baykar'dan flaş açıklama geldi

BAYKAR'DAN AÇIKLAMA: İTİBAR ETMEYİNİZ...

Baykar Medya İlişkileri Direktörü İlker Akgüngör, asılsız paylaşımlarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Akgüngör, ''Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın “Türkiye’de öyle bir kitle var ki, Bizans görse kahpeliğinden utanır” diye bir beyanı veya açıklaması yoktur. Son dönemde sosyal medyada Selçuk Bayraktar'a atfen sıkça dillendirilen bu sözlere itibar edilmemesini rica ederiz.'' ifadelerine yer verdi.

Selçuk Bayraktar'a çirkin iftira! Baykar'dan flaş açıklama geldi ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.