Selçuk Bayraktar paylaştı! Baykar Milli Teknoloji Merkezi açıldı

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar 'Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'nin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Milli Teknoloji Merkezi'nden gelen görüntülerde ramazan süslemeleri detayı dikkat çekti. İşte o görüntüler...

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'nin görüntülerini sosyal medya hesabından "Teknoloji Kampüsümüz. Gönlümüzün aktığı yer. Evimiz." ifadelerini kullanarak paylaştı.

Selçuk Bayraktar paylaştı! Baykar Milli Teknoloji Merkezi açıldı

Paylaşımda ramazan süslemeleri dikkat çekti.

DÜNYANIN EN NİTELİKLİ SOSYAL DONATILARA SAHİP TESİSİ

Baykar'dan yapılan açıklamaya göre, Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi 200 bin metrekare arsa üzerine kurulu ve dünyanın en nitelikli sosyal donatılarına sahip tesisi özelliği taşıyor.

Üretim, mekanik ve elektronik entegrasyon fazları bir arada olan 58 bin metrekarelik AR-GE Tasarım Merkezi tesiste 13 farklı mühendislik disiplini bir arada çalışıyor.

İÇERİSİNDE PEK ÇOK TESİS BULUNUYOR

Merkezde 100 bin metrekare kapalı alanda kurulu üretim ve entegrasyon tesisleri mevcutken 24 bin metrekarelik Baykar Park’ın içinde suni çim futbol sahası, basketbol ve voleybol sahaları ile yürüyüş parkuru bulunuyor. Bunun yanında AR-GE ve Tasarım Merkezi içinde mescid, konferans salonu, cep sineması, iki kapalı havuz, hamam, sauna, spa merkezi ve fitness salonu bulunuyor.

Çocuk sahibi çalışanlar için kreş imkanının sunulduğu merkezde 45 oda / 70 yataklı konaklama tesisi, 670 kişilik oturma kapasitesine sahip yemekhane, 2 kafeterya, 440 araçlık, 22 bin metrekare otopark binası bulunuyor.

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ise "Yüksek teknoloji ile milli değerlerimizin harmanlandığı, dünyanın en nitelikli sosyal donatılarına sahip, insan odaklı kampüsümüz Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi." paylaşımında bulundu.

 

Selçuk Bayraktar paylaştı! Baykar Milli Teknoloji Merkezi açıldı ile ilgili etiketler ekonomi BAYKAR Selçuk Bayraktar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.