Selçuk Bayraktar açıkladı! T3 Vakfı iftiralara karşı susan İBB ile yollarını ayırdı

Selçuk Bayraktar'ın mütevelli heyeti başkanı olduğu T3 Vakfı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile olan işbirliği anlaşmasını feshetti. Bayraktar, CHP'li Veli Ağbaba'nın vakfın para aldığı iddiaları karşısında sessizliğe bürünen İBB'nin kamuoyuna gerçeği açıklamasını istemiş, ancak bu konuda belediye yönetiminden hiçbir adım gelmemişti. Bayraktar daha önce İBB'den bir yalanlama gelmemesi halinde anlaşmayı feshedeceklerini duyurmuştu.

T3 Vakfı ile İBB arasında teknoloji eğitimleri konusunda uzun süredir bir anlaşma yürürlükteydi. 

Ancak CHP'li Veli Ağbaba ilk olarak seçimler öncesinde İBB'den vakfa 40 milyon lira para aktarıldığını iddia etmişti. Ağbaba seçim sonrası İBB yönetiminin CHP'ye geçmesinden sonra da bu iddiasını Vakfa milyonlarca lira destek veriyor diye değiştirmişti. 

Selçuk Bayraktar açıkladı! T3 Vakfı iftiralara karşı susan İBB ile yollarını ayırdı

Bu destek iddiasına da karşı çıkan T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, İBB'den bir kuruş maddi destek almadıklarını bilakis 4 milyon lirayı aşkın bir harcama yaptıklarını açıklamıştı. 

Bayraktar bu açıklamasında İBB'ye de doğruları söylemesi konusunda çağrı yapmış ve bu açıklamanın yapılmaması durumunda sözleşmeyi feshedeceklerini söylemişti. 

Selçuk Bayraktar açıkladı! T3 Vakfı iftiralara karşı susan İBB ile yollarını ayırdı - Resim : 2

İBB'den bugüne kadar Veli Ağbaba'nın iddialarına ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi. Bunun üzerine T3 Vakfı, İBB ile olan sözleşmeyi feshetti. 

Gelişmeyi Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından "Haksızlık karşısında susarak yalan ve iftiranın tarafında saf tutanlarla yolumuzu ayırdık. #Deneyap öğrencilerimiz endişe etmesin Eğitimleri en iyi şartlarda devam edecek. Bir gönüllümüzün dahi alın teri heba olmayacak. #MilliTeknolojiHamlesi hedefimizden asla geri dönmeyeceğiz!" mesajı ile duyurdu. 

Selçuk Bayraktar açıkladı! T3 Vakfı iftiralara karşı susan İBB ile yollarını ayırdı - Resim : 3

Konuya ilişkin Teknoloji Takımı da şu açıklamayı yaptı:

"Vakfımıza yönelik iftiralara sessiz kalan, hakikati kamuoyuna duyurmaktan imtina eden İBB ile aramızdaki ortak hizmet protokolünü tek taraflı feshettik.

Bir DENEYAP öğrencimizin bile eğitimini aksatmayacak, gönüllülerimizle #MilliTeknolojiHamlesi yolculuğumuza devam edeceğiz."

Selçuk Bayraktar açıkladı! T3 Vakfı iftiralara karşı susan İBB ile yollarını ayırdı - Resim : 4

İşte T3 Vakfı'nın İBB ile olan sözleşmeyi feshettiğine dair belgeler:

Selçuk Bayraktar açıkladı! T3 Vakfı iftiralara karşı susan İBB ile yollarını ayırdı - Resim : 5

Selçuk Bayraktar açıkladı! T3 Vakfı iftiralara karşı susan İBB ile yollarını ayırdı - Resim : 6

Selçuk Bayraktar açıkladı! T3 Vakfı iftiralara karşı susan İBB ile yollarını ayırdı - Resim : 7

Selçuk Bayraktar açıkladı! T3 Vakfı iftiralara karşı susan İBB ile yollarını ayırdı ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar İBB Veli Ağbaba CHP t3 vakfı deneyap
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.