Selami Şahin'den kızı İrem Şahin'in Edis ile öpüşme görüntülerine yorum

Usta sanatçı Selami Şahin ve Didem Şahin'in 26 yaşındaki kızları Meryem İrem Şahin geçtiğimiz haftalarda 31 yaşındaki ünlü popçu Edis ile dudak dudağa görüntülenmişti. Baba Şahin, kızının magazin gündemine bomba gibi düşen öpüşme görüntüleriyle ilgili konuştu. Selami Şahin kızı Meryem İrem Şahin için bakın ne yorumda bulundu...

Son dönemin yükselen şarkıcısı Edis'in geçtiğimiz haftalarda Maçka'da sarışın bir güzelle dudak dudağa çekilen görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Edis'in bir mekanda öpüşürken yakalandığı sarışın güzelin kim olduğu büyük merak uyandırırken daha sonra o kişinin ünlü şarkıcı Selami Şahin ile Didem Şahin'in 26 yaşındaki kızları Meryem İrem Şahin'in olduğu ortaya çıkmıştı.

Selami Şahin'den kızı İrem Şahin'in Edis ile öpüşme görüntülerine yorum

ARKADAŞLIKLARI AŞKA DÖNÜŞTÜ

Yakın arkadaş olduğu konuşulan Edis ile Meryem İrem Şahin'in arkadaşlıklarının aşka dönüştüğü iddia edilmişti. Olay olan görüntülerle ilgili Selami Şahin cephesinden açıklama geldi.

SELAMİ ŞAHİN'DEN ÖPÜŞME GÖRÜNTÜLERİNE İLK YORUM

73 yaşındaki şarkıcı ve söz yazarı Selami Şahin, 1985 yılında hayatını birleştirdiği Didem Şahin'den dünyaya gelen kızı Meryem İrem'in öpüşme görüntüleriyle ilgili 'Çocuklarım büyüdü onların hayatına karışmıyorum. Evlatlarım benimle arkadaş gibidirler. Onlar karar verir ben ise sadece karşılarım.'  yorumunda bulundu.

Selami Şahin'den kızı İrem Şahin'in Edis ile öpüşme görüntülerine yorum - Resim : 2

DİDEM ŞAHİN'İN OĞLUNUN AŞK HAYATI HAKKINDAKİ AÇIKLAMALARI GÜNDEM OLDU


Selami Şahin'in açıklaması akıllara yıllar evvel eşi Didem Şahin'in, oğlu Lider Şahin ile aşk yaşayan İrem Derici hakkındaki 'horoz-tavuk' çıkışını getirdi. Didem Şahin'in yıllar önce oğlu Lider Şahin ile İrem Derici'nin aşkı için yaptığı 'Horozumu saldım çayıra, tavuğu olan düşünsün' çıkışı sosyal medyada yeniden gündem oldu. Anne Şahin'in bu açıklaması o dönem çok tepki toplamış ve 'cinsiyetçi' bulunmuştu.

Selami Şahin'den kızı İrem Şahin'in Edis ile öpüşme görüntülerine yorum - Resim : 3

Didem Şahin, bir dönem de manken Didem Soydan ile aşk yaşayan oğlunun ilişkisi için gazetecilerin "Gelin adayınızla tanıcak mısınız?" sorusu üzerine ise "Gelin adayı değil. Oğlumun kız arkadaşı diyelim, daha doğru olur. Hemen gelin-güvey olmayalım" tepkisini vermişti.

Selami Şahin'den kızı İrem Şahin'in Edis ile öpüşme görüntülerine yorum - Resim : 4

MERYEM İREM ŞAHİN HAKKINDA

Selami Şahin ile Didem Şahin'in 1996 doğumlu kızları Meryem İrem Şahin 1996 doğumludur. Üniversite eğitimini gastronomi üzerine alan Meryem İrem Şahin bir dönem müzisyen babasının menajerlik çalışmalarını yürüttü. Meryem İrem Şahin'in 1.74 metre boyunda, 51 kilo ve yengeç burcudur. Şahin, çeşitli markaların katalog çekimlerinde ve sosyal medya reklamlarında boy göstermiştir. Meryem İrem Şahin'in 'Lider' (d.1985) ve 'Emirhan' (d.1987) adında iki ağabeyi vardır.

Selami Şahin'den kızı İrem Şahin'in Edis ile öpüşme görüntülerine yorum ile ilgili etiketler Lider Şahin Selami Şahin Edis Meryem İrem Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.