Selami Şahin, taciz videolarının çekildiği yerde görüntülendi! Muhabirlere sert çıktı

74 yaşındaki sanatçı Selami Şahin, taciz iddialarıyla gündeme gelmiş ve ortaya çıkan görüntüleri şaşkınlık yaratmıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan Şahin, taciz iddialarını yalanlayarak ''Bana tuzak kurdular'' demişti. Ünlü sanatçı taciz videolarının çekildiği yerde görüntülendi.

74 yaşındaki ünlü sanatçı Selami Şahin'in Etiler'de yolda gördüğü kadınlarla tanışıp ofisine davet ettiği haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Konuyla ilgili ortaya çıkan görüntüler ise ağızları açık bırakmıştı. Ünlü sanatçıdan taciz iddiaları ile ilgili açıklama geldi.

"TUZAK KURDULAR, DAVALIK OLDUK"

Kadınlarla çıkan görüntüleriyle ilgili sessizliğini bozan Selami Şahin, "Bana tuzak kurdular, böyle bir şey yok tabi. Allah büyüktür ona havale ediyorum. Kimin yaptığını bilmiyorum, mahkemelik olduk. Beni çekemeyen insanlar olmuştur, onlar yapmıştır. Kamerayı falan her şeyi onlar hazırlamış. Ben sanatçıyım ve halkın sevgisiyle varım. Bana 'merhaba' dediklerinde havalara girmem ve konuşurum. Fotoğraf çektirmek istediklerinde de kabul ediyorum. Şimdi her şeyi iptal ettim. Fazla mütevazi olma öyle zannederler sonra. Onun için yeter artık. ben her şeyi halkın sevgisine ve kalbine bırakıyorum. Böyle bir şey yok. Ben herkesle konuşuyorum. Çok kırıldım o yüzden de artık pek ortalığa çıkmıyorum. Mütevazi olduğumda yaptıkları şeye bak" dedi.

"ARTK HAYRANLARIMI OFİSE DAVET ETMİYORUM"

Hayranlarını ofise davet ettiği iddiasını da kesin bir dille yalanlayan Şahin "Hayır, öyle bir şey yok. Hayranlarım bana 'bir kahve içelim' dediğinde ofise geçiyorum, dilerseniz gelin diyorum. Ofise çalışan 6-7 kişi var. Kafede olmak istemediğim için kahve teklifi edenlere gelin ben ikram edeyim derdim ama artık bitti. Şimdilik 3 kişi tespit edildi, onlarla davalığız" şeklinde konuştu.

''ÇEKEMEZSİN YASAK''

38 yıllık evli ve 3 çocuk babası olan Selami Şahin'in taciz iddialarını yalanlamasının ardından yeni bir olay yaşandı. Selami Şahin, taciz videolarının ifşalandığı yerde görüntülendi. Agresif tavırlarıyla dikkat çeken Selami Şahin muhabirlerle adeta köşe kapmaca oynadı. Şahin, kendisine soru sormak isteyen muhabirlere "Çekemezsin, yasak" dedi. 

Selami Şahin, taciz videolarının çekildiği yerde görüntülendi! Muhabirlere sert çıktı ile ilgili etiketler Selami Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.