Selahattin Demirtaş tehditler savurdu! "Herkes iyi düşünsün derim"

HDP'nin hapishanede bulunan eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabından Süleyman Soylu ve Alpay Özalan gibi isimlerin paylaşımlarını beğenen ve retweetleyen vatandaşları adeta tehdit etti.

PKK uzantılı olan HDP'nin hapishanede bulunan eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya paylaşımıyla adeta tehditler savurdu.

Sosyal medya hesabından "Süleyman Soylu, Alpay Özalan gibi trol başlarının ve trollerin karalama niteliğindeki paylaşımlarını beğenip yaymadan önce herkes iyi düşünsün derim" diyen Demirtaş,  Süleyman Soylu'nun da aralarında bulunduğu bazı isimleri trollükle suçladı ve vatandaşları da tehdit etti.

PKK'ya açıkça destek verdiği bilinen HDP'nin eski eş genel başkanının hem vatandaşları tehdit etmesi, hem de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu skandal sözlerle itham etmesi akıllarda durgunluk yarattı.

Selahattin Demirtaş tehditler savurdu! "Herkes iyi düşünsün derim"

Selahattin Demirtaş tehditler savurdu! "Herkes iyi düşünsün derim" ile ilgili etiketler Selahattin Demirtaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.