Selahattin Demirtaş aktif siyaseti bıraktığını açıkladı!

HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, aktif politikayı bıraktığını açıkladı. Demirtaş yaptığı açıklamada, "Halkımıza layık bir politika ortaya koyamadığımız için özür diliyor, aktif politikayı bu aşamada bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

Son dakika haberi: Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, aktif politikayı bırakacağını açıkladı.

Demirtaş, seçimlerin ardından Twitter'dan paylaştığı mesajında, şu ifadeleri kullandı:

"Ben kendi adıma, halkımıza layık bir politika ortaya koyamadığımız için içtenlikle özür diliyorum. Pratikteki çabalarımla bu eksiklikleri giderme sözü veriyorum. Ayrıca, bana yönelik yapıcı eleştirilere teşekkür ediyorum.

Eleştirilerden yaralanmaya çalışacağım. Mücadeleyi cezaevinden her yoldaşım gibi dirençle sürdürürken, aktif politikayı bu aşamada bırakıyorum."

 

 

Selahattin Demirtaş aktif siyaseti bıraktığını açıkladı! ile ilgili etiketler Selahattin Demirtaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.