Selahattin Baki'den Galatasaray'a jet yanıt: Kendilerini ve tarihlerini çok güzel izah etmişler!

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Sarı-Lacivertliler'in yöneticisi Selahattin Baki, mücadelenin ardından Galatasaray'ın paylaşımına cevap verdi.

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti.

Sarı-Lacivertliler'in yöneticisi Selahattin Baki, mücadelenin ardından Galatasaray'ın paylaşımına cevap verdi.

''ARTIK FEDERASYONUN AKLINI BAŞINA DEVŞİRMESİNİ DİLİYORUZ''

''Bugün 2 net penaltı pozisyonumuz maalesef verilmemiştir. Özellikle Ferdi'nin pozisyonunda hakem paneltıyı verir gibi refleks gösterirken çark etti. Oosterwolde'nin pozisyonu da net penaltı. Artık federasyonun aklını başına devşirmesini diliyoruz. Her seferinde Fenerbahçe camiasının sinir uçlarıyla oynamamalarını söylüyoruz.''

''BÜYÜKEKŞİ FEDERASYONUNUN BEYNİ İLE KALBİ ÇELİŞİYOR''

Ezeli rakibimizden bir futbolcunun PFDK'ye sevk edilişi. Tarihe geçecek bir rezillikle tedbirsiz olarak verildi. Daha önce ciddi cezalar oldu benzer pozisyonlarda ama söz konusu ezeli rakibimiz olduğu zaman Büyükekşi federasyonunun beyni ile kalbi çelişiyor.

GALATASARAY'IN AÇIKLAMASI HAKKINDA

''Tebrik ediyorum. Kendilerini ve tarihlerini çok güzel izah etmişler. Biz böyle güzel izah edemezdik.''

 

 

 

Selahattin Baki'den Galatasaray'a jet yanıt: Kendilerini ve tarihlerini çok güzel izah etmişler! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Kasımpaşa Süper Lig Trendyol Süper Lig Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.