Selahattin Baki'den Dursun Özbek hakkında flaş ifadeler: O zat biliyordur!

Süper Lig'in 31. hafta maçında Fenerbahçe evinde Adana Demirspor'u 4-2 mağlup etti. Mücadelenin ardından Sarı-Lacivertliler'in Yöneticisi Selahattin Baki Galatasaray Başkanı Dursun Özbek hakkında flaş ifadelerde bulundu.

Süper Lig'in 31. hafta maçında Fenerbahçe evinde Adana Demirspor'u 4-2 mağlup etti.

Mücadelenin ardından Sarı-Lacivertliler'in Yöneticisi Selahattin Baki Galatasaray Başkanı Dursun Özbek hakkında flaş ifadelerde bulundu.

"GERÇEKTEN BAMBAŞKA BİR CAMİAYIZ"

"Dün akşamdan başlamak isterim. Dünyadaki büyük camiaları bile kıskandıracak bir aile toplantısı yaptık. 25 bin kişinin üzerinde üyemiz bizimle birlikteydi. Kolay olmayan kararlara birlikte imza atmaya çalıştık. Gerçekten bambaşka bir camiayız. Dün gerçekten bambaşka bir Fenerbahçe görüntüsü çizdik. Bize güvendikleri için, karar alması zor konular var. Onun için bu yol haritasında onlar da bize güvendiklerini gösterdiler. Bundan sonra da yanımızda olmalarını istiyoruz. Herkese teşekkür ediyorum.

''ZAMAN ZAMAN GERİLİM HATTINA DÜŞSEK DE KAZANMAYI BİLDİK''

''Bu akşam son derece güçlü bir takımı, zaman zaman gerilim hattına düşsek de kazanmayı bildik. İrfan Can bir hata yaptı ama bütün tribün desteği verdi ve bütün sinerji bizim lehimize değişti. Böyle zorlaşan bir maçı alıp yolumuzu devam etmeyi bildik. Çok teşekkür ediyorum herkese."

''DÜN BİZİM BAŞKANIMIZIN NE DEMEK İSTEDİĞİNİ O ZAT BİLİYORDUR''

"Rakip takımın başkanı konuşmuş. Savcıları göreve çağırmış. Biz buna çok anlam veremedik. Bizim başkanımız ve yönetim kurulumuz, bilgiye dayalı konuşur. Bizde bunlar yoktur. Dün bizim başkanımızın ne demek istediğini o zat biliyordur, konuyu şimdilik rafa kaldırmakta fayda görüyorum.''

''ŞU ANDA AVRUPA'DA BİZİM POZİSYONUMUZDA OLAN TAKIMLARIN MAÇLARI ERTELENDİ''

''Artık şaşırmamakla birlikte ilginç bulduğumuz bir olay var. Şu anda Avrupa'da bizim pozisyonumuzda olan takımların maçları ertelendi. TFF'nin bu kadar vatan, millet, Sakarya nidaları ettikten sonra ısrarla bizim maçımızı tarihini değiştirmemesi ilginç."

 

Selahattin Baki'den Dursun Özbek hakkında flaş ifadeler: O zat biliyordur! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Adana Demirspor Süper Lig Trendyol Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.