Sel nedeniyle kapanan Sivas-Kayseri karayolu ulaşıma açıldı

Sivas'ın Gemerek ilçesi şiddetli yağışların etkisi altına girdi. Yeniçuyuk mevkiinde bulunan derenin taşması sonucu Sivas-Kayseri karayolu kullanılamaz hale geldi. Araç ulaşımına kapatılan karayolunun kaya ve topraklardan temizlenmesi için çalışma başlatıldı. Sel sularının taşıdığı çamur ve molozların temizlenmesinin ardından karayolu ulaşıma yeniden açıldı.

Sivas'ın Gemerek ilçesinde etkili olan kuvvetli yağış ulaşımda aksamalara neden oldu.

Sivas-Kayseri karayolu Yeniçuyuk mevkisinde derenin taşması sonucu yola çıkan sel suları nedeniyle ulaşıma kapandı. Kaya ve toprakların yığıldığı karayolunun yeniden açılması için çalışma başlatıldı.

Sel sularının taşıdığı çamur ve molozlar nedeniyle ulaşıma kapanan Sivas-Kayseri karayolu, yapılan çalışmaların ardından yeniden trafiğe açıldı.

İHA

Sel nedeniyle kapanan Sivas-Kayseri karayolu ulaşıma açıldı ile ilgili etiketler Sivas Sel (Doğa olayı) Sivas-Kayseri karayolu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.