Sel felaketinin 6'ncı gününde yaralar sarılmaya devam ediyor

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinin 6'ncı gününde de ekipler yaraların sarılması için çalışmalarını sürdürüyor. Bölgede, kayıp vatandaşlar aramaya devam edilirken, kepçe ve kamyonlar da selin izlerini temizleyebilmek için çalışma yürütüyor.

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından 6'ncı günde de çalışmalar aralıksız devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde çalışmaya başlayan kepçe ve kamyonlar selin izlerini temizleyebilmek için çalışma yürütüyor.

Sel felaketinin 6'ncı gününde yaralar sarılmaya devam ediyor

Polis ve askerler ise, bölgede güvenlik önlemlerini alarak herhangi bir duruma karşı teyakkuzda bekliyor. Milli Savunma Bakanlığı tarafından Ezine Çayı üzerine kurulan 4 metre genişliğinde 10 buçuk ton ağırlığındaki köprü sayesinde karşı tarafa geçişlerde büyük kolaylık sağlandı.

Sel felaketinin 6'ncı gününde yaralar sarılmaya devam ediyor - Resim : 2

Ekiplerin kayıp vatandaşları arama çalışmaları sürerken, Kastamonu’dan 60, Sinop’tan 9 ve Bartın’dan 1 olmak üzere hayatını kaybedenlerin sayısının 70’e yükseldiği açıklandı.

Sel felaketinin 6'ncı gününde yaralar sarılmaya devam ediyor ile ilgili etiketler Kastamonu Bozkurt sel felaketi ezine çayı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.