Sel felaketinde kaybolan TIR şoförünün cansız bedeni 10 gün sonra bulundu!

Şanlıurfa'daki sel felaketinde kaybolan TIR şoförü bulundu. Emin Ergün'ün cansız bedenine 10. günde ulaşıldı..

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa ve Adıyaman'da 14-15 Mart tarihlerinde sel felaketi yaşandı. Yaşanan afette Şanlıurfa'da 16, Adıyaman'da ise 4 kişi hayatını kaybetmişti.

TIR ŞOFÖRÜ 10 GÜNDÜR ARANIYORDU

Bozova ve Hilvan ilçelerini birbirine bağlayan kara yolunun Yalıntaş Mahallesi geçişinde 15 Mart'ta sel sularına kapılarak sürücüsüyle gözden kaybolan TIR'la ilgili çalışmalara, yağmur sularının Atatürk Baraj Gölü'ne döküldüğü bölgede devam edildi. Aralarında Jandarma Arama Kurtarma, Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı ve Bozova İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile dalgıçların da bulunduğu yaklaşık 100 kişi, çalışmalara destek verdi. Yürütülen arama kurtarma çalışmaları kapsamında 2 gün önce TIR'ın dorsesine ulaşılmıştı.

Sel felaketinde kaybolan TIR şoförünün cansız bedeni 10 gün sonra bulundu!

CAN KAYBI 21'E ÇIKTI

TIR şoförü Emin Ergün'ü arama çalışmaları tamamlandı. Ergün'ün cansız bedenine ulaşılırken Şanlıurfa'daki sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 21'e yükseldi.

Sel felaketinde kaybolan TIR şoförünün cansız bedeni 10 gün sonra bulundu! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.