Sel felaketi can aldı! Ölü ve kayıplar var...

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde sel felaketi yaşadnı. İçinde bulundukları otomobil ile sel sularına kapılan Şevket Şimşek (62) ile eşi Zöhre Şimşek (60), hayatını kaybetti. Aksaray'da da sel nedeniyle bir kişi öldü, bir bebek de kayboldu.

Olay, saat 20.00 sıralarında Gülşehir ilçesi Tuzköy Mahallesi tuz ocağı mevkisinde meydana geldi. Şevket Şimşek yönetimindeki 40 EK 339 plakalı otomobil, seyir halindeyken sağanak yağmur başladı.

Etkili olan sağanak sele dönüşürken seyir halindeki otomobil de taşkınla sürüklendi. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler çiftin bulunması için çalışma başlattı.

Nevşehir'de sel felaketi. Otomobil sel sularına kapıldı. Şevket Şimşek ile eşi Zöhre Şimşek hayatını kaybetti. Aksaray'da da ölü ve kayıp var

Bölgede çalışma yapan ekipler, sel sularına kapılan otomobili boş halde buldu. Sel sularında gözden kaybolan Şevket ve Zöhre Şimşek çiftinin cansız bedenleri, yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından araçlarına 500 metre uzaklıkta bulundu.

Çiftin cenazesi otopsi için Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarma, olayla ilgili inceleme başlattı.

AKSARAY'DA DA ÖLÜ VE KAYIPLAR VAR

Aksaray'da sağanağın neden olduğu sel sonucu yol yarıldı. Sele kapılıp yaklaşık 20 metre sürüklenen otomobilde mahsur kalanların kurtarılması için çalışma başlatıldı. Son anda sele kapılmaktan kurtulan diğer araçlarda bulunan 13 kişi ise hastaneye kaldırıldı. Öte yandan sel nedeniyle bir kişi öldü, bir bebek de kayboldu.

Nevşehir'de sel felaketi. Otomobil sel sularına kapıldı. Şevket Şimşek ile eşi Zöhre Şimşek hayatını kaybetti. Aksaray'da da ölü ve kayıp var - Resim : 2

Kentte, akşam saatlerinde başlayan ve etkili olan sağanağın ardından oluşan sel suları nedeniyle Ihlara yolu Kireçlik mevkisinde yol yarıldı.

Yarılan yolda sele kapılan 1 otomobil yaklaşık 20 metre sürüklendikten sonra durabildi. O sırada yoldan geçen diğer araçlar ise son anda sele kapılmaktan kurtuldu.

Nevşehir'de sel felaketi. Otomobil sel sularına kapıldı. Şevket Şimşek ile eşi Zöhre Şimşek hayatını kaybetti. Aksaray'da da ölü ve kayıp var - Resim : 3

13 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine bölgeye AFAD, UMKE, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yol ulaşıma kapatılırken sele kapılmaktan son anda kurtulan araçlarda bulunan 13 kişi ambulanslarla tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

MAHSUR KALANLAR İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Yarılan yolda sele kapılıp sürüklenen araçta mahsur kalanların kurtarılması için çalışma sürüyor.

Sele kapılmaktan kurtulan Yasin İn, ”Eşim ve çocuklarımla birlikte aracımızla giderken, aniden yağmur yağmaya başladı. Tam akaryakıt istasyonun yakınında denk geldiği için durdum. Eşim ve çocuklarımla indim. Kısa bir süre aracı sel aldı götürdü. İyi ki araçtan indik. Yoksa bizi de araçla birlikte götürürdü” dedi.

Nevşehir'de sel felaketi. Otomobil sel sularına kapıldı. Şevket Şimşek ile eşi Zöhre Şimşek hayatını kaybetti. Aksaray'da da ölü ve kayıp var - Resim : 4

1 KİŞİ ÖLDÜ, 1 BEBEK KAYIP

Ekipler, Kireçlik mevkisinde sel sularına kapılan Gülseren E’nin cansız bedenine ulaştı. Öte yandan bir bebeğin kayıp olduğu, arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Sel felaketi can aldı! Ölü ve kayıplar var... ile ilgili etiketler Nevşehir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.