Sel felaketi başka bir boyuta ulaştı: İnebolu'da sahile ceset vurdu!

Sel afetinin yaşandığı Kastamonu’da denizin üzerinde görülen kadın cesedi sahile vurdu. Vatandaşların ihbarı sonrasında kadın cesedi sudan çıkartılarak morga kaldırıldı.

Kastamonuda 11 Ağustos’ta etkili olan şiddetli yağmur sonrasında meydana gelen sel Abana, Azdavay, Çatalzeytin, Pınarbaşı, Bozkurt, Cide, İnebolu ve Küre ilçelerinde hayatı adeta felç etti.

BOZKURT SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Yağış sonrası meydana gelen sel sebebiyle onlarca araç sürüklendi, onlarca iş yeri sular altında kaldı.

En büyük hasarın yaşandığı Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde selde hayatlarını kaybedenlerin aranmasına devam edilirken, bir yandan da enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor.

İNEBOLU'DA VATANDAŞLAR DENİZİN ÜZERİNDE BİR CESET BULDU

Öte yandan sel afetinin yaşandığı İnebolu’da da arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda vatandaşlar, İnebolu’da deniz üzerinde bir ceset gördü.

Sel felaketi başka bir boyuta ulaştı: İnebolu'da sahile ceset vurdu!

İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Ekipler, sahil kenarında biriken odun parçaları nedeniyle suyun üzerinde bulunan cesede ulaşmakta güçlük çekti.

Uzun uğraşlar sonucunda ekipler, cesedi sahile çıkartarak morga kaldırılmak üzere sağlık ekiplerine teslim etti.

Sel felaketi başka bir boyuta ulaştı: İnebolu'da sahile ceset vurdu! ile ilgili etiketler Kastamonu İnebolu Ceset Sel (Doğa olayı) Karadeniz sahil beden ölü felaket afet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.