Sel alarmı! Zonguldak'ta engelli ve hamile kamu görevlilerine 1 gün daha izin verildi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün aşırı yağış uyarısında bulunduğu ve AFAD tarafından kırmızı kod yayınlanan Zonguldak'ta engelli ve hamile kamu görevlilerinin yarın idari izinli sayılacağı duyuruldu. Açıklama Zonguldak Valiliği'nden geldi.

Zonguldak Valiliği, kentte etkisini sürdüren sağanak nedeniyle engelli ve hamile kamu görevlilerinin yarın idari izinli sayılacağı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, kentte etkili olan ve devam etmesi beklenen sağanak nedeniyle il genelinde engelli ve hamile kamu personelinin 28 Haziran Salı günü 1 gün idari izinli sayılmalarına karar verildiği belirtildi.

 

 

 

Sel alarmı! Zonguldak'ta engelli ve hamile kamu görevlilerine 1 gün daha izin verildi ile ilgili etiketler Zonguldak Sel (Doğa olayı) engelli kırmızı kod hamile kamu personeli idari izin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.