Sekste en çok yapılan 5 hata! Bunları yapmayı hemen bırakın!

Sağlıklı bir cinsellikte asla yapmamanız gereken 5 hata var! Yatakta yanlış ismi sayıklamanızdan bahsetmiyoruz! Çiftle bu hataları yapmayı bıraktığı takdirde, çok daha sağlıklı bir cinsel deneyim yaşayacak…

Her şeyin bir kuralı vardır, öyleyse neden yatakta bu kurallara uymuyorsunuz? Yatak hayatı, çiftlerin birbirine bağlandıkları en özel alanlardır. Bu alanda işler yolunda gitmediği takdirde sorunların baş göstermesi kaçınılmaz olur.

Evlilik terapistleri, bir evliliği ya da ilişkiyi kurtarmanın en büyük yolunun cinsellikten geçtiğini söylüyor. Performansınızdan ya da partnerinize olan yaklaşımınızdan emin olarak yanılıyor olabilirsiniz. Eğer işler yolunda gitmiyorsa, bu 5 hatayı yapma ihtimaliniz çok yüksek. Listeyi kontrol edin ve hatalarınızla yüzleşin. İşte cinsel hayatınızda yapmaktan mutlaka kaçınmanız gereken o 5 hata!

Seks Hatası 1. Numara Yapmak

Yatakta numara yapmak karşındakiyle değil daha çok seninle ilgilidir. Elbette, gözlerini zar zor açık tutamayacak kadar yorgunsan, tek seferlik bir gösteri yapmaktan zarar gelmez. Ama bunu alışkanlık haline getirme. Eğer yaparsan, sadece kendini kandırırsın. Onun için partnerine karşı açık ol. Ne derler bilirsin, "Erkekler meydan okumayı sever."

Seks Hatası 2. Hiç başlamamak

Erkeklerin en çok ihtiyaç duyduğu şey nedir biliyor musunuz? Onlar sizi arzuladıkları kadar sizin de onları arzuladığınızı bilmek isterler! En zon ne zaman ilk adımı attığınızı bir düşünün, eğer o zaman çoktan mazide kaldıysa harekete geçmenin tam sırası!

Seks Hatası 3. Tembel olmak

Orada öylece yatan kız, eğlenmiyormuş gibi görünebilir veya kendini bırakacak kadar rahat hissetmiyor olabilir. Bir kadının sekse katılması gerekir.

Seks Hatası 4. Yeni şeylere ayak uyduramamak

Sekste en çok yapılan 5 hata! Bunları yapmayı hemen bırakın!

Kırbaçlamak ve zincir takmak ya da rahat olmadığınız herhangi bir şey yapmak zorunda değilsiniz. Yeni bir seks pozisyonu almak veya daha önce yapmadığınız için hayır dememek kadar basit olabilir. Uzun süreli ilişkilerde bu özellikle çok önemlidir. Sınırları genişletmek, yatağınıza heyecan katacak.

Seks Hatası 5. Ne istediğini sormamak

İddialı olmak ateşli bir şeydir. Ve sizi neyin iyi hissettirdiğini bildiğinizi duymanın erkekler için ne kadar tahrik edici olduğuna asla inanamayacaksınız. Öyleyse devam et ve ona nerelerde tahrik olduğunu göster. O zaman bir dahaki sefere bunu bilecek ve o yapacak.

Bonus: Güvende olmamak

Söylemeye gerek yok, ama anın sıcağında ne kadar çok isterseniz isteyin, güvenli seks uyguladığınızdan emin olun. Geriye dönüp pişmanlıkla değil, sevgiyle bakmak istersiniz.

Yatakta bu hatalardan herhangi birini yaptınız mı?

Sekste en çok yapılan 5 hata! Bunları yapmayı hemen bırakın! ile ilgili etiketler Sevgili
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.