Seksenler'de Fato Ana Yeni Sezonda Yok! Hem Format Hem Senaryo Değişiyor! İşte Yeni Sezon Tarihi

TRT 1 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Seksenler dizisinden yeni haberler gelmeye başladı. Yaklaşık 3 sezondur yeni bölümleri ile yayına tekrar başlayan Seksenler’in günlük formatla izleyenlerin karşısına çıkacağı ancak 4 isim ile yolların ayrıldığı gündeme geldi.

Birol Güven’in yapımcılığında yeniden TRT 1’deki günlerine geri dönen ancak eskiden uzak bir performans ortaya koyan Seksenler dizisi için yeni kararlar alındı. Dizide bazı önemli değişikliklerin yaşandığı dikkatlerden kaçmazken dizinin hafta içi yayınlarına geri döneceği kaydedildi.

Seksenler'de Fato Ana Yeni Sezonda Yok! Hem Format Hem Senaryo Değişiyor! İşte Yeni Sezon Tarihi

Geçtiğimiz sezonlar içerisinde saat 18.00’da TRT 1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisinin bundan böyle 2021-2022 sezonunda saat 16.30’da izleyenlerinin karşısına çıkacağı belirtildi. Evde kalanların tercih edebileceği diziler arasında yer alan Seksenler’de yeni sezon öncesinde de bazı ayrılıklar gündeme gelecek.

SEKSENLER'DE 4 AYRILIK BİRDEN

İlker Ayrık ile yaz döneminde hikayeye katılan Zeynep Demirel rollerine devam ederken; Dizide Fato Ana karakterini canlandıran Suzan Kardeş, Metin öğretmen karakterini canlandıran Reha Özcan, Aslı karakterinin büyük halini oynayan Burcu Deprem ve Zafer karakterini canlandıran Efe Deprem’in yeni sezonda Seksenler’de olmayacağı ifade edildi.

Seksenler'de Fato Ana Yeni Sezonda Yok! Hem Format Hem Senaryo Değişiyor! İşte Yeni Sezon Tarihi - Resim : 2

Seksenler dizisi yeni bölümleri ile 11 Ekim 2021 Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 16.30’da TRT 1 ekranlarında olacak.

Seksenler'de Fato Ana Yeni Sezonda Yok! Hem Format Hem Senaryo Değişiyor! İşte Yeni Sezon Tarihi ile ilgili etiketler Seksenler Sezan Kardeş reha özcan yeni sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.