Seksenler dizisi için karar verildi! Hiç kimse beklemiyordu! Seksenler için bomba gelişme duyuruldu

TRT 1'in en çok izlenen dizilerinden olan Seksenler dizisi hakkında karar verildi. İzleyicileri şaşkınlığa uğratan bomba gelişmesi sizler için araştırdık.

İlk yayın tarihi olan 2012 yılından itibaren izleyicisini mutlu etmeyi başaran Seksenler dizisi ile ilgili detayları sizler için araştırdık.

Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda Seksenler dizisinin usta oyuncusu Rasim Öztekin’in vefatı herkesi derinden üzmüştü.

Seksenler dizisi için karar verildi! Hiç kimse beklemiyordu! Seksenler için bomba gelişme duyuruldu

Seksenler dizisinin akıbetinin ne olacağı merak edilirken diziye yeni isimlerin dahil edildiği haberleri peş peşe gelmişti. Seksenler dizisinde Rasim Öztekin’in ardından ‘Fehmi’ karakterine ne olacağı merak edilirken diziye yeni katılan isimler olmuştu. Mucize Doktor dizisinden Reha Özcan'ın Seksenler dizisi kadrosuna katıldığı duyurulmuştu.

Son olarak ise Fenerbahçe’nin bir zamanlar başarılı file bekçisi Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel’in diziye dahil olduğu dizinin hayranları ile paylaşılmıştı.

Seksenler dizisi için karar verildi! Hiç kimse beklemiyordu! Seksenler için bomba gelişme duyuruldu - Resim : 2

Şimdi haberimiz asıl konusuna gelelim…

Seksenler dizisinde diziye dahil edilen yeni isimlerin üstleneceği rol kadar, dizinin yayınlanacağı tarihte en çok merak edilen konular arasında yer alıyordu.

Gazeteci Birsen Altuntaş, Seksenler dizisinin yayınlanacağı tarihe dair önemli bilgi paylaştı. Altuntaş’ın haberine göre Seksenler dizisinin Eylül ayında günlük bölümlü format şeklinde izleyici ile buluşması bekleniyor. Tüm bu gelişmeler sürerken dizinin başarılı yapımcısı Birol Güven’in bu konuya ilgili resmi bir açıklama yapması da bekleniyor.

Seksenler dizisine dair gelişmelere önümüzdeki günlerde şahit olabiliriz.

Seksenler dizisi için karar verildi! Hiç kimse beklemiyordu! Seksenler için bomba gelişme duyuruldu ile ilgili etiketler TRT 1 Seksenler seksenler dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.