Şeker Portakalı 40. yıla özel ilk kapak tasarımıyla tekrar raflarda

Brezilya edebiyatının baş yapıtı ülkemizde de en çok okunanlar arasında yer alan José Mauro de Vasconcelos'un yazdığı Şeker Portakalı 40. yıla özel 1983 yılında çıkan ilk kapak tasarımıyla tekrar raflarda yerini aldı. İşte detaylar...

Brezilya edebiyatının baş yapıtı ülkemizde de en çok okunanlar arasında yer alan José Mauro de Vasconcelos'un yazdığı Şeker Portakalı 40. yıla özel 1983 yılında çıkan ilk kapak tasarımıyla tekrar raflarda yerini aldı.

Şeker Portakalı 40. yıla özel ilk kapak tasarımıyla tekrar raflarda

Brezilya edebiyatının klasiklerinden Şeker Portakalı, José Mauro de Vasconcelos'un başyapıtı kabul edilir. Yetişkinler dünyasının sınırlamalarına hayal gücüyle meydan okuyan Zezé'nin yoksulluk, acı ve ümit dolu hikâyesi yazarın çocukluğundan derin izler taşır.
Beş yaşındaki Zezé hemen her şeyi tek başına öğrenir: sadece bilye oynamayı ve arabalara asılmayı değil, okumayı ve sokak şarkıcılarının ezgilerini de. En yakın sırdaşıysa, anlattıklarına kulak veren ve Minguinho adını verdiği bir şeker portakalı fidanıdır.

Şeker Portakalı'nın başkahramanı Zezé'nin büyüdükçe yaşadığı serüvenleri, yazarın Güneşi Uyandıralım ve Delifişek romanlarında izleyebilirsiniz.

Kitap Hakkında:

Yayınevi: Can Yayınları
Yazar: José Mauro de Vasconcelos
Çeviri: Emrah İmre
Dizi: Can Modern
Tür: Roman
Sayfa sayısı: 184
Fiyat: 125,00 TL

Şeker Portakalı 40. yıla özel ilk kapak tasarımıyla tekrar raflarda ile ilgili etiketler kitap
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.