Şehzade Orhan'dan Mehmed Bir Cihan Fatihi itirafı!

Bu hafta final bölümüyle ekranlara gelecek Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Şehzade Orhan karakterine hayat veren oyuncu İsmail Demirci, diziyle ilgili gelen sorulara 'Bir daha dönem dizisinde oynamam' yanıtını verdi.

Erdal Beşikçioğlu'nun yönettiği Emre Karayel'in rol aldığı Oksimoron adlı oyun önceki akşam ilk kez seyirciyle buluştu. TİM Show Center'da yapılan oyunun galasına birçok ünlü isim de katıldı.

Şehzade Orhan'dan Mehmed Bir Cihan Fatihi itirafı!

Tiyatro oyununu yarın akşam final yapacak Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde rol alan İsmail Demirci ile meslektaşı eşi Hande Soral da izledi.

 "ARTIK DÖNEM DİZİSİNDE OYNAMAM"

İsmail Demirci dizinin finali hakkında şu açıklamayı yaptı: ''Hiçbir pişmanlığım yok. Çok iyi oyuncularla çalıştım. Ama artık bir daha dönem dizisinde olmam. Muhteşem Yüzyıl’da da oynamıştım. Atalarımızı canlandırmak güzel bir şey ama ben artık bir deri montla da dizi çekmek istiyorum'' dedi.

Şehzade Orhan'dan Mehmed Bir Cihan Fatihi itirafı! - Resim : 3

SALI AKŞAMI FİNAL YAPACAK

Büyük bütçeli Mehmed Bir Cihan Fatihi reyting sonuçlarında beklenenin altında kalınca 6. bölümde final yapma kararı aldı. Dizi 1 Mayıs Salı akşamı final bölümüyle ekranlarda olacak.

Şehzade Orhan'dan Mehmed Bir Cihan Fatihi itirafı! ile ilgili etiketler İsmail Demirci mehmed bir cihan fatihi şehzade orhan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.