Şehitlerle alay eden Cem Mumcu hakkında gözaltı kararı çıkarıldı!

Sosyal medyada Beşiktaş saldırısı ardından terör yandaşlığı yapan 8 kişi gözaltına alındı. Cem Mumcu dahil 6 kişi ise her yerde aranıyor. Başsavcılık, sosyal medyadaki teröristleri yakalamak üzere terör polislerinden oluşan özel ekip kurdu. Aranan isimler arasında psikiyatrist, yazar Cem Mumcu da var

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Beşiktaş'taki hain saldırı ile ilgili terör örgütlerini övücü mahiyette paylaşımlar yapan kullanıcıların peşine düştü. Terör polislerinden oluşan özel bir ekip kurdu.

İstanbul'u kana bulayan hain saldırı ardından sosyal medyada saldırı ile ilgili övücü paylaşımlarda bulunan 8 şüpheli yakalandı. Sosyal medya hesaplarından çirkin paylaşımlarda bulunan 16 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarılırken bunlardan Berfin Kadem, Beril Özbaş, Filiz Çolak, İbrahim Budak, Şükrü Keskin, Bayram Taşkın, Emirhan Akbulut ve Faruk Akbaş İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terör ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

CEM MUMCU HER YERDE ARANIYOR

Sosyal paylaşım sitelerinde terör saldırı ardından çirkin paylaşımları ile dikkat çeken ve 15 Temmuz darbe girişimine karşı koyan vatandaşları aşağılayan Cem Mumcu hakkında da gözaltı kararı olduğu öğrenildi. Mumcu'nun da aralarında bulunduğu 6 şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor.

GÖZALTI SAYISI ARTABİLİR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Terör saldırısıyla ilgili basın yoluyla ya da sosyal medya platformlarında, terörü ve terör örgütlerini övücü mahiyette, haber, yorum ve paylaşımlar takip edilmekte edilmektedir" denilmişti. Başsavcılık kaynakları kurulan özel ekibin tespitte bulunması üzerine gözaltı sayısının artacağı bilgisini verdi.

ÇARK ETMİŞTİ

İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Vodafone Arena Stadyumu'nun hemen yanında Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrasında gerçekleştirilen alçak terör saldırısı üzerine sosyal medyada Cem Mumcu'nun yaptığı yorum büyük tepki topladı.

ŞEHİTLERlE DALGA GEÇTİ!

Kişisel sosyal medya hesabından saldırıya ilişkin skandal bir paylaşım yapan Cem Mumcu, ifadelerini dünkü saldırı ve 15 Temmuz'da şehit olanlarla ile dalga geçmeye kadar götürdü.

Mumcu, "Lan neredeyse tankla cima edecektiniz. Şu bombalı araçları neden durdurmuyorsunuz kahramanlar?" diye yazdı.

Lan neredeyse tankla cima edecektiniz. Şu bombalı araçları neden durdurmuyorsunuz kahramanlar?

— Cem Mumcu (@cemmumcu) 10 Aralık 2016

GERİ ADIM ATTI

Cem Mumcu bu sözlerine yoğun tepkiler alınca bugün yeni bir açıklama yaparak "yanlış anlaşıldığını" öne sürdü.

İşte o açıklama;

zorunlu açıklama pic.twitter.com/Y9MAClKqYe

— Cem Mumcu (@cemmumcu) 11 Aralık 2016

Cem Mumcu kimdir?

Cem Mumcu, psikiyatrist, yazar, Okuyanus Yayınları'nın sahibi.

Tıp Fakültesi'ni bitirdi. Ana uğraş alanı olan edebiyata yakın durduğunu düşündüğü için uzmanlık alanı olarak psikiyatriyi seçti.

İhtisasını tamamladığı Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde on yıla yakın bir zaman çalıştı.

Bireysel çalışmalarında Analitik Yönelimli Varoluşçu Terapi yöntemini uygulamaktadır.

Okuyan Us Yayınevi'ni 1997 yılında kurdu.

Şiir, öykü, roman, deneme ve eleştiri türlerinde eserler üretti.

İki ayrı dönem Habertürk TV'de Kısa Devre ve Kime Göre Neye Göre programlarını yaptı.

Milliyet ve Vatan gazetelerinde iki dönem köşe yazarlığı yaptı.

Şehitlerle alay eden Cem Mumcu hakkında gözaltı kararı çıkarıldı! ile ilgili etiketler cem mumcu psikiyatrist şehitler gözaltında yakalama tutuklandı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.