Şehitlere hakaret eden Nur Yerlitaş kendini böyle savundu!

Nur Yerlitaş sosyal medyadan yapılan canlı yayında şehitlere hakaret etmiş ve büyük tepki çekmişti. Ünlü modacı sessizliğini yine sosyal medya hesabından bozdu.

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, sosyal medya hesabından yapılan canlı yayında "Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter" şeklinde konuşarak şehitlerimize saygısızlık etmiş ve kamuoyundan büyük tepki görmüştü.

Yakın arkadaşları Demet Akalın, Öykü Serter gibi isimler tarafından da sosyal medyadan takipten çıkarılan ünlü modacı, günlerdir sessizliğini koruyordu.

Bunun yanında şarkıcı Serkan Kaya 'Kara Gözlüm' adlı şarkısının klibinden Nur Yerlitaş'ı oynatmıştı ancak Yerlitaş'ın şehitler hakkındaki sözleri tepki alınca klip çöpe atıldı.

KAYA, 80 BİN TL DAHA HARCAYARAK KLİBİN YENİSİ ÇEKTİ.

Çıkan haberlerin ardından Nur Yerlitaş sessizliğini bozdu ve sosyal medya hesabından basın toplantısı düzenleyeceğini açıklayarak şu mesajı yayınladı:

"Daha ne kadar kullanacaksınız beni? Basın toplantısında görüşürüz melekler... Yeter artık benim önceliğimde klip konusu yok... Hele beni takipten çıkaranlara sitemim de yok! Kaleminizi ADAM gibi kullanın. Artık söz Serkan Kaya da... Doğruyu o anlatsın."

5a2a1753c03c0e21c04e6fb5

Şehitlere hakaret eden Nur Yerlitaş kendini böyle savundu! ile ilgili etiketler Nur Yerlitaş serkan kaya Açıklama şehitlere hakaret
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.